reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Ja zaczelam uzywac fotosika,szybciutko mi sie zdjecia laduja.Nigdy nie mialam problemu:tak:.

reklama
Adres to www a potem fotosik i potem pl.Nie umiem wkejac na tym forum linkow.Trzeba sie zarejestrowac i na srodku strony jest opcja dodaj zdjecie i wszytko po polsku.

Wiśnia czy to twoja siostra na zdjęciu w tym białym golfiku? Bo ty to chyba ta w czarnych włosach :tak:bo bardzo jestescie podobne :-)

Ooo Oliwieczka jak miło że zaglądasz czasem ;-) :-) Ale te włosy to mogłyby jej w końcu zacząć już rosnąć w inną stronę, niż tylko do góry :tak: :-D

lil kate: Na tej pierwszej fotce Martynka wygląda całkiem jak Twój mąż :-D

A w ogóle to, pomimo że może nie komentuję zbyt czesto, to uwielbiam oglądać zdjęcia lutówkowych dzieci, dlatego wklejajcie jak najczęściej!!! :tak: :happy:

Ja podobnie jak Joasiek mało komentuje, ale czekam zawsze z utęsknieniem na nowe zdjęcia. A do Twojego albumu tez czesto Joasia zaglądam;-)
tak więc wklejajcie jak najwięcej zdjęć!!!!:tak::-)

reklama
Do góry