reklama
Kasiad, naprawdę Oliwka wygląda na dużo starszego dzieciaczka. Ale to pewnie zdjęcia dodają jej wieku Ale wygląda ślicznie. Powiedz mi, co wkładasz pod głowę Oliwki do gondolki- podoba mi sie ten patent:-) W prawdzie Tosia raczej na spacerze śpi, ale często jak wychodzimy z domu to jeszcze ma oczy otwarte i zasypia dopiero w parku, więc przez ten czas mogłaby się trochę porozglądać :-)
Irtasia, Jenni ma super kreacje:-) A ten sąsiad to na dwulatka wygląda;-)
Irtasia, Jenni ma super kreacje:-) A ten sąsiad to na dwulatka wygląda;-)
Martula, pod śpiworek mam włożoną zwyczajną poduszkę, tylko tak ją układam, żeby był delikatny spad. Ale niestety to ostatnie chwile gondoli, bo robi się już zwyczjnie za mała. Przecież nie może Oliwka mieć głowy i nóg przy samych końcach gondolki, jakiś luz musi być, przecież dziecko się rusza w wózku.
Martula, mam taką spacerówkę, tylko w kolorze Lime (grafitowo - limonkowy - jest na tej stronie taka gondola):
Nowy HAUCK TRAXX JAGUAR 4 + Gondola + Śpiworek (186771455) - Aukcje internetowe Allegro
Nowy HAUCK TRAXX JAGUAR 4 + Gondola + Śpiworek (186771455) - Aukcje internetowe Allegro
agusia9915
Matka wariatka
moja znajoma ma taki i mi sie tez podabał ale ona nawet nie wiedziała jaki to model(firma) ma ten jasny szary
byłam przekonana ze on jest drozszy
byłam przekonana ze on jest drozszy
Agusia, ja ten wózek wylicytowałam na Allegro za 621 zł - samą spacerówkę bez gondoli i śpiworka. Oczywiście był nowy i fabrycznie zapakowany. Dokupiłam do niego gondolę X-Landera i fotelik, bo pasowały, mają identyczne adaptery.
Irtasia, powinnaś znać te wózki, bo sprowadzają je z Niemiec, producentem jest Hauck Traxx.
Irtasia, powinnaś znać te wózki, bo sprowadzają je z Niemiec, producentem jest Hauck Traxx.
reklama