reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Kasiad, naprawdę Oliwka wygląda na dużo starszego dzieciaczka. Ale to pewnie zdjęcia dodają jej wieku:-D Ale wygląda ślicznie. Powiedz mi, co wkładasz pod głowę Oliwki do gondolki- podoba mi sie ten patent:-) W prawdzie Tosia raczej na spacerze śpi, ale często jak wychodzimy z domu to jeszcze ma oczy otwarte i zasypia dopiero w parku, więc przez ten czas mogłaby się trochę porozglądać:tak: :-)
Irtasia, Jenni ma super kreacje:-) A ten sąsiad to na dwulatka wygląda;-)

Martula, pod śpiworek mam włożoną zwyczajną poduszkę, tylko tak ją układam, żeby był delikatny spad. Ale niestety to ostatnie chwile gondoli, bo robi się już zwyczjnie za mała. Przecież nie może Oliwka mieć głowy i nóg przy samych końcach gondolki, jakiś luz musi być, przecież dziecko się rusza w wózku.

No u nas jeszcze tochę luzu w gondoli jest- tez mam X-landera, ale nie wiem na jak długo jeszcze wystarczy. To co Kasia, przerzucacie się na spacerówkę??Jaką masz spacerówkę??

moja znajoma ma taki i mi sie tez podabał ale ona nawet nie wiedziała jaki to model(firma) ma ten jasny szary:confused:
byłam przekonana ze on jest drozszy

Agusia, ja ten wózek wylicytowałam na Allegro za 621 zł - samą spacerówkę bez gondoli i śpiworka. Oczywiście był nowy i fabrycznie zapakowany. Dokupiłam do niego gondolę X-Landera i fotelik, bo pasowały, mają identyczne adaptery.

Irtasia, powinnaś znać te wózki, bo sprowadzają je z Niemiec, producentem jest Hauck Traxx.

reklama
Do góry