reklama
Tycia, ale Toje dzieciaczki zrobiły pocieszne minki. Nawet Konradek wygląda jakby rozumiał, że teraz trzeba pozować I wygląda już jakby miał ze 4-5 miesięcy, tak jakoś dorosło wychodzi na zdjeciach.
A to dziesiejsza sesja Oliwki:
takim uśmiechem witam mamusię rano:
tak się przeciągam:
a tak się dziś rano bawiłam grzechotką przy przebieraniu:
A to dziesiejsza sesja Oliwki:
takim uśmiechem witam mamusię rano:
tak się przeciągam:
a tak się dziś rano bawiłam grzechotką przy przebieraniu:
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Gosia_k23: Ale urocza ta Twoja Emilka! Niezły ma uśmiech.. od ucha do ucha Nasza Milenka też na początku miała mieć na imię Emilka (po mojej babci) ale w końcu daliśmy jej tak na drugie imię
Tycia i irtasia27: Śliczne szkrabiki i jakie uśmiechnięte!
Kasiad: Oliwka pewnie jak zwykle ślicznie wyszła na zdjęciach... tyle że niestety nie mogę tego zobaczyć, Twoje zdjęcia nie chcą mi się załadować bo są za duże :-( o tej godzinie net mi kiepsko chodzi
Tycia i irtasia27: Śliczne szkrabiki i jakie uśmiechnięte!
Kasiad: Oliwka pewnie jak zwykle ślicznie wyszła na zdjęciach... tyle że niestety nie mogę tego zobaczyć, Twoje zdjęcia nie chcą mi się załadować bo są za duże :-( o tej godzinie net mi kiepsko chodzi
Ale niesamowite zdjecia maja Wasze dzieciaszki chociaz najlepiej pozuje Jenni:-) robi ekstra minki.
Reszta pieknie sie usmiecha, ja mojej kozie nie daje rady zrobic zdjecia kiedy jest usmiechnieta bo jak widzi aparat to robi sie powazna ciekawa jest co jej lata nad glowa;-)
Reszta pieknie sie usmiecha, ja mojej kozie nie daje rady zrobic zdjecia kiedy jest usmiechnieta bo jak widzi aparat to robi sie powazna ciekawa jest co jej lata nad glowa;-)
reklama