reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

irtasia27: Jenny jaka była rozkoszna na początku, taka dalej pozostała! :-D :tak: :-D To ostatnie zdjęcie jest słodkie hihihi..

Kasiad: Ale masz fajnie, w razie czego Paulina może Cię zastąpić, a sama będzie też miała niezły trening na przyszłość (oby w miarę odległą ;-)). A Oliwka jest faktycznie śliczną dziewczynką, ma urzekające oczka :happy:
Milenka też zawsze podczas kąpieli patrzy prosto w oczy.

Dziewczyny... a z tym wklejaniem tych ogromnych zdjęć (nasze forum samo je przeskalowuje) to nie jest raczej najlepszy pomysł, bo jak ktoś nie ma szybkiego internetu, to taka podstrona z dużymi zdjęciami się ładuje i ładuje i trwa to wieki :baffled: Ja sama nie raz musiałam zrezygnować z oglądania zdjęć, bo były duże i za wolno się ładowały i nie miałam cierpliwości czekać :dry:

reklama
A mi z kolei Joasiek lepiej się ładują te duże zdjęcia, tzn może strona ładuje się trochę wolniej, ale za to zdjęcia są już gotowe do objrzenia. Natomiast jak klinkam na te zmniejszone zdjęcia, żeby je powiększyc, to trwa wieki.

No tak, bo serwer naszego forum jest (na szczęście :happy:) szybszy od serwera ImageShack :tak:
Tyle że ta opcja z wstawianiem dużych zdjęć jest dobra dla tego, kto wszystkie zdjęcia ogląda w powiększeniu. A jak ktoś sobie wybiera które chce powiększyć, to już trochę mniej ;-)

Ja tez slepa i tez chce duze,ale nie chca sie otwierac:wściekła/y:.Kasiad,Oliwka wyglada na niezlego pulpecika.Sprobujcie policzyc jej faldki na nozkach na tym pierwszym zdjeciu na poprzedniej stronie...:-D

reklama
Do góry