reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

irtasia, Twoja Jenni tez jest sliczna :-) pieknie wyglada na tym zdjeciu coo spi hihi fajna minke zrobila:-D
agusia, Twoje dzieciaszki slicznie razem wygladaja a im wiecej ogladam takich zdjec to sie upewniam w przekonaniu ze jednak powinno byc ich dwoje< czyli rodzenstwo> zdecyduje sie chyba jednak na drugie...ALE OCZYWISCIE JESZCZE NIE TERAZ:baffled: :-D

reklama
Agusia, siostra podobna do brata. I ja się mądrze przypatruje zabawce. A Muzyczny Ocean mi się marzy, zwłaszcza, że jak maluch dotyka zabawek to się światełka palą, a Oliwka uwielbia wszelkiego rodzaju światła. Tylko męża muszę przekonac, bo twierdzi, że Oliwka już ma za dużo zabawek :sick:

Irtasia, Jenni wygląda super, i chyba ciągle ciałka jej przybywa :confused:

Nuśka, z Julci fajna blondyneczka :tak:

Miśka, w Madzi już masz napewno dobrą pomocnicę, pewnie chętnie pomaga przy małej :confused: Ile Twoja starsza córa ma lat?

Zobaczcie jaką ja mam pomocnicę. Wczoraj pierwszy raz pod moim okiem wykąpała Oliwkę, tak od początku do końca. Po wszystkim stwierdziła, że to ciężka sprawa, bo mała się kręci, a można je trzymac tylko jedną ręką a drugą trzeba umyc. Teraz już mogę powiedziec, że Paulina potrafi przy Oliwce wszystko zrobic. O sorki, nie może tylko dac jej cycka :-D

kasiad masz racje ze Jenni dostaje cialka, na tydzien tyje 260 gram

Ale ty to masz sie dobrze taka pomocnice a jak Oliwka obserwuje a oczka wogole jej sie niezmienily tak madrze patrzy :tak: Ach takie do schrupania:tak: ,corki to ci sie udaly

Irtasia, chłopaki też się udali, tylko nie są tacy chętni do obfotografowywania. A Paulina kocha fotografię, lubi i pozowac i robic zdjęcia. Ostatnio zrobiła sobie nawet takie hmm powiedzmy dośc śmiałe (co nie oznacza wcale, że jest na nich goła!). A mi namiętnie robi ujęcia z różnych stron jak karmię Oliwkę, bo twierdzi, że to super zdjęcia. Zakazałam pokazywac jej swoim znajomym tych zdjęc z moimi cyckmi na wierzchu :happy:

Irtasia, myślę, że wszystkie nasze małe dzieciaczki ufają nam bezgranicznie. Dlatego właśnie byc rodzicem to taka odpowiedzialnośc :tak:

Irtasia, zdjęcia wklejam przez ImageShack, kopiuję zawsze ten adres pierwszy pod zdjęciem, z opisem "Hotlink for forums (1)"

reklama
Do góry