reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Agusia, spróbuj w godzinach rannych, popołudniu i wieczorem też mam często problemy.

Świeże zdjęcia Oliwki:

jestem mały hiphopowiec joł joł

po kąpieli z tatusiem

w piżamce czekam na cycusia

Dziękujemy :) Ubranka ubieram jej na 68 cm, a co do wagi to dawno nie była ważona, tzn ważyłam ją na wadze łazienkowej i ważyła 6,5 kg, ale nie wiem, czy nie ma przekłamania. Za tydzień idę z małą do poradni laktacyjnej na wizytę, to wtedy będe wiedziała dokładnie ile waży.

A to jeszcze jedno zdjęcie:

Dziękuję, duże oczy długie rzęsy ma po tatusiu. Oby tylko brwi nie miała po tatusiu, bo bidulka będzie musiała sobie dużo wyrywac. Starsza córka odziedziczyła po tatusiu i teraz musi sobie dosc mocno depilowac brwi, żeby miały ładny kształ.
Myślę, że się nie pogniewacie, jak pokażę Wam też, jakie artystyczne zdjęcia porobiła sobie Paulina:

Tycia, chodziło Paulinie kiedyś takie cos po głowie. Ale to zawód "na chwilę" a poza tym za bardzo ingeruje też w życie osobiste, niech lepiej Paulina wyuczy się w innym fachu, narazie "idzie" w kierunku architekta wnętrz. Zobaczymy czy za bardzo jej się w głowie nie namiesza i uda jej się dotrwac do końca nauki.

kasiad super córki masz!!! Obie jak gwiazdy filmowe!!!:-D
A Oliwka to tak juz sama siedzi w wanience??:confused:
Paulina robiła zdjęcia w studio czy sama?? super foty - z resztą jak modelka na nich:tak:

reklama
Kasiad: mądra dziewczyna z Twojej Pauliny :tak: Posyłasz ją gdzieś na lekcje rysunku? A może warto pomyśleć o studiach inżynierskich na Wydziale Architektury na Politechnice zamiast na ASP? Jeśli ma takie ciągotki...
Z tymi architektami jest tak, że ci po Politechnice mogą robić również wnętrza i często właśnie to po studiach robią, ale moga też projektować budynki, mają więszy wybór. Natomiast po wnętrzach nie ma uprawnień do projektowania większych kubatur. Dlatego ludzie po wnętrzach często mają do nas pretensje że im podbieramy pracę :cool2: Miałaby po prostu większe możliwości po studiach i większe pole do popisu.

A z Oliwki kawał panny już... mój Milutek to przy niej prawie jak noworodek ;-)

Do góry