reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Mysia, Paulina sama robiła zdjęcia. Interesuje ją w ogóle fotografia i często robi i opracowuje zdjęcia.
A Oliwka nie siedzi tylko jest podparta o wanienkę, ta wanienka ma taki delikatny spad, akurat pod plecki. Ale połozyc w wanience jej nie mogę, najpierw szukałam małej wanienki, a teraz stwierdzam, że strasznie ciężko ja się kąpie, bo ciasno (chociaż to nie ja się męczę tylko mój mąż).

Joasiek, nie posyłam jej na rysunek, bo ona chodzi do Plastyka, więc ma i rysunek i projektowanie i wiele innych przydatnych przedmiotów. Do tego liceum poszła specjalnie pod kątem architektury wnętrz, bo malarka nie zamierza byc. Ale wg mnie ładnie rysuje i maluje, jak chcecie i Paulina pozwoli to wkleję jej jakieś prace :confused:

reklama
Oliweczka a ile twoja wazy? bo moja 4590 gram a w ciagu 3 dni prztyla w domciu 290 gram:szok: :tak: ale dobrze bo w szpitalu spadla

reklama
Do góry