reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Susumali, Kasia ma racje!! Martyna to czysty tatus!!:tak:

Madzia, masz w domu supermodelke :tak: i nie moge sie nadziwic ze Weronika taka zadowolona mimo czapek i tylu akcesoriow. Moja Martyska niestety nienawidzi przebieranek:baffled:

reklama
musze przyznac ze Weronika naprawde jest bardzo grzeczna i rzadko kiedy placze dlatego byla taka zadowolona mimo tylu ciuszkow na sobie:tak: choc za ubieraniem czapeczki nie przepada kreci glowka ale to chyba jak kazdy maluszek:-)

Madzia24 Weronika cudownie wyglądała! Taki aniołeczek!! :tak:
Kasiad twoja Oliwcia też pięknisia!!!:tak:

U mnie Fili przy zakładaniu czapeczki drze sie i trzepie jakbym mu głowę chciała co najmniej urwać :-(

02.01.2007 Pani Ginekolog pokazywała mi "niby" wargi sromowe na USG i powiedziała, że to najprawdopodobniej dziewczynka, która ważyła tylko 1520g :p A jak robili mi USG pod koniec stycznia w szpitalu to już im chłopiec wyszedł ;) Więc do końca z mężem nie byliśmy pewni... ale miałam nadzieję, że to dziewczynka jednak będzie... no nic los chciał inaczej i mam ślicznego synka :D

A tak poza tym dziewczyny to wszystkie macie śliczne te swoje skarby... tylko patrzeć i patrzeć jak rosną :) Coś o tym wiem patrząc na swojego, już nie takiego malutkiego Victorka...

WolfiA zapraszamy do udzielania się na innych naszych wątkach Dzieci urodzonych w lutym 2007, gdzie prowadzimy bardzo ciekawe rozmowy :-)

Witamy Wolfia na naszym wspaniałym forum,śliczny jest twój synuś.
A oto pare fotek aktualnych Maciusia;
1.pierwszy raz na bujaczku(uwielbia go)oczywiście odrazu usnoł:-D
2.a tu w w€zeczku po spacerku rozciągamy się:happy:
3.tak się uśmiecha wczesnym rankiem do mamusi:-)

reklama
Potwierdzam, prześliczna jest ta Twoja czarnulka :-) :tak:
I miałaś świetny pomysł z tymi różnymi fryzurkami, spróbuję też coś u nas pokombinować ;-):-D Robiłaś jej to na mokrych włoskach po kąpieli, czy użyłaś czegoś żeby je tak śmiesznie przylizać?

Do góry