reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
ale poszałałyscie dziewczyny z tymi fotkami, hoho:-D wszystkie dzieciaczki jak zwykle urocze:

Emilka super wyglada z tymi kolczykami:tak: i te oczy jej, ech...
Maciek śliczny chłopak nam rośnie:tak:
Julcia faktycznie sie zmieniła, słodasek z niej:-)
Wojtek taki poważny, pieknie wygladał w tym garniturku:tak:
Oli zadowolona widać z wypadu do dziadków, i jaka ma sliczną sukienusię:tak:
Jenni cudna jak zwykle, te loczki:-) i jaka szczesliwa w tym basenie, super cała twoja trójeczka Irtasia:tak::-)
Lenulka foteczki z zoo bardzo ładne, szczególnie to ostatnie zza drzewka fajne:tak:

zupełna racja!!!! :tak::tak:

Bombowe te smerfy lutówkowe!!! :tak::tak:

Ale dużo zdjęć!!!
Oliwka super- ślicznie wyglądała w tej różowej sukienusi i w tej chustce na głowie. A jesteś zadowolona Kasia z tych sandałków??Właśnie się wybieram jutro na zakup sandałów dla Tosi. Te oglądałam w CCC i mi sie spodobały. Dobrze trzymają nóżkę??

Jenni extra- Tygrysek z tygryskiem:-)

Julcia fajnie w tych getrach wygląda.

Martula, jestem bardzo zadowolona :tak: Są w dwóch miejscach regulowane, przez co idealnie można je dopasować do nóżki.

reklama
Do góry