reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Juleczka słodziutka.:tak:Taki aniołeczek.:tak:
Irtasia fajną masz gromadkę,super razem wyglądają.Jenni śliczna,jak zwykle :tak:

ale duzo nowach zdjec!!!!!!!!!!!:tak::-D
WOJTUS powaznie i bardzo ladnie wygladal w komunii!
MACIUS sliczny chlopak i sliczna sesja!
OLI cudownie wyglada wsrod zieleni dziadka i krasnala!
JULCIA jaka duza juz, super sie smiejei ma cudne oczka!
JENNI z rodzenstwem widac ze szczesliwa w basenie!

Jenni zadowolona na widok wody:tak:

Tu slonce spowodowalo ze i starym odbilo to moja szwagierka:-D

Tu mojemu mezowi:-D

A tu mi:zawstydzona/y::-D

Tu juz zmokla kura jestem:-D

Jenni chce wyjsc z wozka

Jenni z kroliczkiem

Tu tez z krolikiem

Jenni w swoim zywiole czyli woda:tak:

Jenni w basenie

A tu Jenni kocha swojego Tygryska:tak:

Ale was zameczylam co :/

Oj Irtasia widzę jakieś basenowe -party:-D.Pozazdrościć.Super,że rodzice też tak radośnie potrafią sie bawić.:tak:
A Jenni słodziutka i z króliczkiem i z tygryskiem.Ślicznie gwiazdka wygląda i te włoski-kręciołki,ach...:tak:

ale poszałałyscie dziewczyny z tymi fotkami, hoho:-D wszystkie dzieciaczki jak zwykle urocze:

Emilka super wyglada z tymi kolczykami:tak: i te oczy jej, ech...
Maciek śliczny chłopak nam rośnie:tak:
Julcia faktycznie sie zmieniła, słodasek z niej:-)
Wojtek taki poważny, pieknie wygladał w tym garniturku:tak:
Oli zadowolona widać z wypadu do dziadków, i jaka ma sliczną sukienusię:tak:
Jenni cudna jak zwykle, te loczki:-) i jaka szczesliwa w tym basenie, super cała twoja trójeczka Irtasia:tak::-)
Lenulka foteczki z zoo bardzo ładne, szczególnie to ostatnie zza drzewka fajne:tak:

JENNI jest przeslodka!!!!!!!
a TY IRTASIA wygladasz jak starsza siostra, szczuplutka , mlodziutka, super!

reklama
Do góry