reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Na zdjeciach jest Zoo w Warszawie.Maja tam nawet fajny plac zabaw i jezdzaca kolejke(5 zł od dziecka),poznej wkleje zdjecia jak dzeciaki jechały.
Mysia,Konrad nie umie rozwiazac.Ciagnie nieraz za kapelusz,to mu sie najwyzej poluzuje.Gorzej,zeby zawiazac,bo opuszcza glowe.Pytam jednak wtedy gdzie jest swiatelko(nawet na dworzu;-) )i podnosi łepek.Nie moge nic mu zalozyc niewiazanego,bo zaraz zdejmuje z krzykiem.
Dziekujemy za komplementy.
Mysia,Konrad nie umie rozwiazac.Ciagnie nieraz za kapelusz,to mu sie najwyzej poluzuje.Gorzej,zeby zawiazac,bo opuszcza glowe.Pytam jednak wtedy gdzie jest swiatelko(nawet na dworzu;-) )i podnosi łepek.Nie moge nic mu zalozyc niewiazanego,bo zaraz zdejmuje z krzykiem.
Dziekujemy za komplementy.
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Kondzio śliczny chłopczyk i piękne ma niebieskie oczęta:-)
Emilka super się pluska w wodzie,widać że jest bardzo zadowolona :-)
Tosia urocza mała panienka jest bardzo fotogeniczna :-)
Jenni super wygląda taka umorusana po kolana
Julcia jak zawsze śliczna niebieskooka blondyneczka :-):-)
Emilka super się pluska w wodzie,widać że jest bardzo zadowolona :-)
Tosia urocza mała panienka jest bardzo fotogeniczna :-)
Jenni super wygląda taka umorusana po kolana
Julcia jak zawsze śliczna niebieskooka blondyneczka :-):-)
No to ja wczoraj w końcu jej kupiłam te sandałki- takie same jak Ty, Kasia:-)I rozmiar 22Taką wielką stópkę ma Tosia.Oli nosi rozmiar 21.
Dziękujemy za komplementy))
Emilka jaka zadowolona w tej kąpieli
Julka na ostatnim zdjęciu super!!!I jaki fajny pomysł z miejscem do czytania:-)
Kondzio śliczny w tym kapelusiku. Co do czapki, to Tosia tez chce ściągać czapki z głowy zawsze. w ogóle to mały rozbójnik mi rośnie. teraz ma etap tupania nogami i machania na wszystkie strony rękami, jak cos jej się nie podoba. Jak tak dalej pójdzie to SuperNiania będzie niezbędna:-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Julka jest boska!!!!! śliczna!!!!