reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Filipek jest przystojny jak .....śliczny chlopak:tak::-)
Jenny i brat :szok:strasznie do siebie podobni...
A Oliwka ma bardzo ladne foteczki znad morza....swietne ma spodenki moro:tak:

Ile fajnych fotek!
W ogóle to ja myslałam ze Jenny sie tak ostatnio zmienila:-D...a to jej braciszek :-)
Oliwka taaaka juz duża :) ślicznie ubrana :tak:
Mysia wszystkie zdjecia urocze szczególnie to po kąpieli

a tu troszke nas

Oliwka śliczne ma zdjecia na plaży, molo... i z kuzynami..rany, trójka na raz....same łóżeczka w pokoju:tak::-D:-D

:szok::szok::szok: Jenni i Chris tacy podobni..juz wiesz Irtasia do kogo córka będzie podobna...cały czas do Chrisa...u nas też tak jest..moja siostra jest do mnie podobna od urodzenia...cały czas...:baffled::baffled::baffled:

Zosia tak śliczna, delikatna...i jakie długie włoski ma :szok::szok::szok: A tak poza tym Oliwieczka podobają mi sie mebelki w kuchni...one takie ciemne są czy mi sie wydaje....ja właśnie jestem na etapie wyboru koloru mebli, płytek i takich tam...do kuchni

Mysia23 mebelki są z ikei ciemno brązowe z jasnymi (beż) wstawkami, ja tez jestem na etapie mebelków kuchennych, tez mi się one podobają, ale to mojej koleżanki są :tak:
one chyba kosztują 6 tyś bo kiedyś patrzyłam na nie, ale oni nie mają wszytskich szafek, nie zmieściły się i kilka oddali komuś

Tyle nowych zdjec....
wiec i dorzuce troszke Julki...:-p
swedzi mnie uszko;-)

z mama

lubie stac na glowie:-D

i czytac tez lubie...

a to poprostu ja Julcia:happy:

dzieki:tak::-)
Oliwieczka, nie widze zeby jej przeszkadzaly, spi normalnie......a co do wyciagania to przez pol roku nie mam ich ruszac....takze nie ruszam;-):-p

reklama
Julka i Zosia są ślicznymi blondynkami, takie delikatne i dziewczęce :tak:

A my dziś byłyśmy w Kcyni u Arabelli (też cioteczki z BB), Oli bawiła się z Misią (2,5 roku), wrzucam kilka fotek z wizyty:

a tu jeszcze jedno zdjęcie z wieczora, jak Oli ujeżdża jeździk tyłem do kierunku jazdy :-D

Do góry