reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Jenni śliczna z lokami..do twarzy jej...dziewczynki z kolami są słodkie :tak::tak::tak:

Filip też ostatnio "zapuścił" włoski..i zaczynają mu sie kręcić, po meżu...a ja mu je ulizuje, bo nie podobają mi sie chłopaczki z lokami..Tomek takie miał, mama mu zapuszczała, wyglądał jak dziewczyna :baffled::baffled::baffled: - nie podobają mi sie jego zdjecia z dzieciństwa :-D:-D:-D;-);-);-);-)

Ja w sumie może po miesiącu wstawię zdjecia ze świąt ;-);-):-D:-D:-D

Przy wigilijnym stole

Z tatusiem przy naszej choince

ale prezentów...:szok:

a ten dla mni?? taki duzy? jak sie zabrac do niego...

fajnie sie rozpakowuje prezenty..:-)

jestem smykuś..

Mysia Fili to śliczny chlopak:tak:
Jenni w lokach to prawdziwy aniolek:blink:
Wisnia nie przejmuj się u mojej Wiki też marnie z wlosami no ale w koncu kiedyś urosną:tak::-D:tak:

Jenni piękny aniołek, nawet jesli czasem pokazuje różki ;-)
Filipek miał chyba niezłą frajdę z prezentami ;-)

a co do włosów mojej to kiedyś urosną, pewnie Izie urosły na dobre całkiem niedawno a jak oglądałam jej zdjęcia z okolic roczku to miała dłuższe niż Pyś, minimalnie ale jednak dłuższe hmmm...

Jeszcze Was trochę pomęczę zdjęciami...

po kapieli...:-p

ale mam sprzęt...

na spacerku w Nowy Rok

jak już dorosnę to będę trenerem jak tata...gwizdać juz umiem

u wujka na kompie wszystko ładnie widać...a ile światełek:szok::szok:

i babci trzeba pomóc piec faworki...

ach te reklamy...

Filipek to naprawde bardzo sliczny i uroczy chlopczyk a te jego niebieskie oczeta uhhhhhhhhh takie sliczne:tak::-):tak::-):tak:

Wkleje zdjecia (mam nadzieje ze sie niepogniewacie) mojego syna jak mial roczek i jego podobienstwo do Jenni:-):tak:;-)

Irtasia, ale Jenni jest podobna do brata :szok: A w loczkach wygląda uroczo. Ja zresztą uważam, że i chłopcy i dziewczynki wyglądają w loczkach ślicznie. Mój Damian miał loczki i wyglądał jak mały aniołek jak był mały. Oliwce lekko się zawijają włoski, ale niestety takich loczków jak Damian nie będzie miała :no: a szkoda...

Mysia, pilnuj Filipka, bo taki śliczny, że dziewczyny Ci go zepsują :rofl2:

A my dziś byliśmy w Trójmieście: u mojej kuzynki tej od trojaczków, na spacerku na molo i plaży i w Ikei. Wklejam kilka zdjęć z wypadu:

na molo

z mamusią na plaży

z tatusiem na plaży

ale fajnie jest nad morzem!

reklama
Filipek bardzo ładny chłopczyk.
A Oli ma super zdjęcia na plaży,już taka duża na nich wygląda.
A Jenni bardzo podobna do Chrisa.:-D

Do góry