reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Mam zaleglosci w tym watku - i dlatego napisze tak: wszystkie dzieciaczki sa sliczne. Az sie wierzyc nie chce ze takie zdolne.

A mnie Nuśka tak cudnymi fotami możesz nudzic ile chcesz:-D:-D:-D:-D.Julcia kochaniutka Pyzunia.Ma śliczne ,takie delikatne rysy twarzy.

Maciuś też cudny.Ach....:-D

Ale dziś zdjęciowy dzień :tak::-D fajnie, uwielbiam oglądać nasze lutowe dzieciaczki.
Pysia wcale nie wygląda na marudę, buzia najczęściej uśmiechnięta (no chyba, że śpi w huśtawce :-D). Julcia też prawie zawsze uśmiechnięta na zdjęciach, kiedyś się tyle nie śmiała chyba, co Nuśka :confused: Tosia jednak zdecydowanie woli pozować z poważną miną, choć na ostatnim zdjęciu też się uśmiechnęła :-) Maciuś całkiem poważny, no ale nie ma co się dziwić, chłopak skupia się na jedzeniu :laugh2:

reklama
Ja wobec tego też jeszcze dziś coś dorzucę:

Przebieranki:

w czapce siostry:

być kobietą, być kobietą ....

Do góry