reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Oj Majeczka taka śliczna, i te niebieskie oczęta, kocham oczki tego koloru :-D:-D a z tym niejadkiem to chyba ewamat przesadzasz...:tak::tak:

Lil kate, Wasza córcia jest piękna panią niedźwiadkową :-)

Emilka swoimi oczkami i fryzurką zachwyca nie tylko mnie jak widzę..no i na modelkę już mama ją szykuje :-D:-D

Kornelia jaka rozKOSZna :rofl2::rofl2: króliczka

Oliwka rozważna jak zawsze, rany a mój mały drzypyszczek...koszmar

Nawet Julcia w miseczce spokojna, nie to co Filip...choć widzę, ze pufki zastawiaja wyjście poza pokój :-D:-D:-D A jak kocha Kubusia Puchatka :rofl2:

Kubuś niesamowity...trębacz z niego rośnie, a do tego lubi śmieszne minki robić

Lenka super z pieskiem wyglada..jestem pod wrażeniem..

Prześliczne te dzieciaczki!! Kasiad, super ta czapeczka!!
Lenulka, super się malutka bawi z pieskiem, On to toleruje, to gryzienie??
Kubuś jest fajny, takie miny strzela!!
Julka słodziutka
A Tosia niesamowicie "wydoroślała", zrobiła Jej się poważniejsza buźka!!Martula, a jak sprawdza się stolik?? My chcemy na święta kupić Stasiowi

Prześliczne te dzieciaczki!! Kasiad, super ta czapeczka!!
Lenulka, super się malutka bawi z pieskiem, On to toleruje, to gryzienie??
Kubuś jest fajny, takie miny strzela!!
Julka słodziutka
A Tosia niesamowicie "wydoroślała", zrobiła Jej się poważniejsza buźka!!Martula, a jak sprawdza się stolik?? My chcemy na święta kupić Stasiowi

I już odpowiadam na pytanie, no właśnie sama jestem w szoku że Elvis tak toleruje Lenkę, sam nawet do niej przychodzi i ją zaczepia :-):-)

i papuguje pytanie: Jak się sprawdza stolik, bo widzę na zdjęciu że jest przydatny przy nauce czystości :-D

Fajne te nasze maluszki :tak::tak: jak jeszcze można tak nazwać :tak::tak:

reklama
Do góry