reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Tosia i Emilka jak zwykle cudowne:tak:
Jenni ze zwierzaczkiem wyglada super....taka powazna ze szok:laugh2::-p
A Kornelcia mis dnia normalnie:-D.....ten jej usmiech jest przesliczny ...ach...i te zabki

co do stolika...
Bardzo fajna sprawa, tylko jedyny minus- nie da się łatwo wyjąć nóg. Tomek w końcu wyjął je na siłę-nie wiem jak on to zrobił. Ale w sumie włoże je chyba spowrotem, bo Tosia miała zajęcie siedząc na nocniku-tak jak widać na zdjęciu.:-D Stać jeszcze przy nim nie umie- za bardzo się chwieje:-)
Patch, faktycznie Tosia bardzo zmieniła się na buźce. Robi się bardziej do Tomka podobna.
A Kornelka jaka fajna pyzunia. I usmiech ma extra!!!!
Emilka jak zwykle słodka
A Jenni tez się bardzo zmieniła. I ma super Fredzia!!! Bardzo mi się Irtasia podoba Wasz "Łańcuszek" do smoczka....

Rozalka Kubulek to chyba spokojne dziecko co ? a jaki skupiony na tym zdjeciu
Raczej nalezy do tych spokojniejszych dzieci,mało płacze,nie denerwuje się i potrai sam się bawić chwilkę.Odkąd zaczoł raczkować,to zaczoł tez rozrabiac,ale taki urok ciekawskich dzieci.:tak:

Ale Konradek ładnie by do Emilki pasował ;-):-D:-)

Zresztą... wszystkie dzieciaczki są prześliczne! :tak:

reklama
Emilka, jak zwykle rozbrajająca, będzie czarowała oczętami facetów, oj będzie :tak::tak:
Kornelcia słodziutka, ślicznie wygląda w czapeczce MIŚ :-)
Jenni, odważna do kumpla Fredzia (czy to kumpelka Fredka?) chociaż nie wiem kto bradziej odważny ;-)

Kubuś i Konrad, fajni faceci, oj ciekawe co Wy zrobicie z tymi dziewczętami które będą pukały do drzwi

Do góry