reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Rosmerta, dawno już nie pokazywałaś synka. Ale Hubercik zmienił się i urósł :szok:
Przystojniak z niego :tak:

dzięki dzięki. a rzeczywiście miałam troche przerwy w ogóle w bywaniu na forum,ale to przez powrót do pracy i namnożenie się obowiązków domowych w związku z tym powrotem. ale w pracy juz uporałam sie z zaległościami i mogę czasem na chwilkę tu zajrzeć w przerwie:laugh2: Hubek miał trochę zastoju w przybieraniu na wadzę ale teraz już na nowo ruszył i ostatnio przybrał 460g w tydzień:szok:

KASIAD Oliwcia jak zwykle piekna i taka dorosla...ech!!!! PAulina tez sliczna dziewczyna!!!!

ROSMETA faktycznie duzy chlopiec i do tego takiprzystojny sie Hubercik zrobil!!!!Przeslodki!

MARTULA super zdjecia Tosi, na kazdxm jest inna ale zawsze sliczna!!!!

GOSIA widac ze drugie wakacje nad morzem podobaly sie Emilce, tak sie slicznie na drugim zdjeciu smeje..poprostu rozbrajajaco...

reklama
GOSIA - Emilka to przesliczna dziewczynka, a jaka szczęsliwa nad morzem :)
my nad morze jedziemy 11 wrzesnia, juz nie mogę sie doczekać, ciekawa jestem jak się Hubercikowi spodoba

Do góry