reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
a oto mój Hubercik, duzy już z niego chłopak )
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ech... jeszcze jedna próba...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
a to moje ulubione...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rosmerta, dawno już nie pokazywałaś synka. Ale Hubercik zmienił się i urósł
Przystojniak z niego
dzięki dzięki. a rzeczywiście miałam troche przerwy w ogóle w bywaniu na forum,ale to przez powrót do pracy i namnożenie się obowiązków domowych w związku z tym powrotem. ale w pracy juz uporałam sie z zaległościami i mogę czasem na chwilkę tu zajrzeć w przerwie Hubek miał trochę zastoju w przybieraniu na wadzę ale teraz już na nowo ruszył i ostatnio przybrał 460g w tydzień
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
KASIAD Oliwcia jak zwykle piekna i taka dorosla...ech!!!! PAulina tez sliczna dziewczyna!!!!
ROSMETA faktycznie duzy chlopiec i do tego takiprzystojny sie Hubercik zrobil!!!!Przeslodki!
MARTULA super zdjecia Tosi, na kazdxm jest inna ale zawsze sliczna!!!!
GOSIA widac ze drugie wakacje nad morzem podobaly sie Emilce, tak sie slicznie na drugim zdjeciu smeje..poprostu rozbrajajaco...
ROSMETA faktycznie duzy chlopiec i do tego takiprzystojny sie Hubercik zrobil!!!!Przeslodki!
MARTULA super zdjecia Tosi, na kazdxm jest inna ale zawsze sliczna!!!!
GOSIA widac ze drugie wakacje nad morzem podobaly sie Emilce, tak sie slicznie na drugim zdjeciu smeje..poprostu rozbrajajaco...
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
GOSIA - Emilka to przesliczna dziewczynka, a jaka szczęsliwa nad morzem
my nad morze jedziemy 11 wrzesnia, juz nie mogę sie doczekać, ciekawa jestem jak się Hubercikowi spodoba
my nad morze jedziemy 11 wrzesnia, juz nie mogę sie doczekać, ciekawa jestem jak się Hubercikowi spodoba