reklama
mysia23
mama dwójeczki
Wszystkie lutowe dzieciaki są słodziusie i takie duże...
Oliwka minkę zawsze dostosuje do sytuacji...no i Paulina bombowa dziewczyna...
Tosia totalna myślicielka...z zdjęcie ze słońcem na kanapie cudowne
Hubercik urósł, tak dawno go mamusia nie pokazywała...a jak zmężniał
panna Emilia zapatrzona w morze no i jak zwykle uśmiech na twarzy
Laila taka słodziutka jak cukiereczek - tylko nie wiem po kim, po mamusi czy po tatusiu, bo też niczego sobie;-)
Oliwka minkę zawsze dostosuje do sytuacji...no i Paulina bombowa dziewczyna...
Tosia totalna myślicielka...z zdjęcie ze słońcem na kanapie cudowne
Hubercik urósł, tak dawno go mamusia nie pokazywała...a jak zmężniał
panna Emilia zapatrzona w morze no i jak zwykle uśmiech na twarzy
Laila taka słodziutka jak cukiereczek - tylko nie wiem po kim, po mamusi czy po tatusiu, bo też niczego sobie;-)
Pach, ale macie super plac zabaw, ta ściana wspinaczkowa jest odjazdowa :-)
A Stach wygląda jak roczne dziecko U nas nie ma takiego fajnego placu, szkoda :-(Nawet na huśtawkę Oliwki nie posadzę, bo są byle jakie
A Stach wygląda jak roczne dziecko U nas nie ma takiego fajnego placu, szkoda :-(Nawet na huśtawkę Oliwki nie posadzę, bo są byle jakie
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
My mieszkamy na osiedlu i tu przy każdym bloku jest plac zabaw, z tym, że dla różnych grup wiekowych, a ten akurat dla niemowląt i małych dzieci, czyściutki i ładniutki- same mamy z wózkami, a na ławkach, jak jest ładna pogoda, leży mnóstwo maskotek i książeczek , bo dzieci zostawiają tam to na cały dzień... Tylko teraz pogoda nam się zepsuła i musimy o takiej huśtawce do domu pomyśleć... Staś to bardzo lubi...
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki też lubi huśtawkęNa szczęście nasze nowe podwóreczko ma wszystkie atrakcje dla maluchów i nie tylko. Wszystko nowe i dzieci malutko, bo mieszkamy na osiedlu zamkniętym, gdzie mieszka 24 rodziny, trzy domki na krzyż
Kasiad, swietne zdjecia z zooOliwcia bardzo ladnie wyglada na fotce z siostra:-)
Martula, Tosieńka przeslicznie wyglada na zdjeciach. Strasznie podoba mi sie to drugie
Gosia, Emilka strasznie zadowolona na tej plazy
Patch, Stasio super sie bawii jaki on juz duzy
Rosmeta, Hubercik sliczny chlopak rosnie
Martula, Tosieńka przeslicznie wyglada na zdjeciach. Strasznie podoba mi sie to drugie
Gosia, Emilka strasznie zadowolona na tej plazy
Patch, Stasio super sie bawii jaki on juz duzy
Rosmeta, Hubercik sliczny chlopak rosnie
reklama