reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

lil kate: Prześliczna jest Wasza Martynka!!! :-D :laugh2: :-D Ale chyba mało podobna do Ciebie, bardziej do tatusia? ;-) A jakie ciuszki ma fajne ;-)
Na Twoich rękach Martynka wydaje się taka maleńka...
ja też chcę już swojego dzidziolka zobaczyć!!!! Buuuuuu... :zawstydzona/y:

reklama
Joasiek, moja corka ma IDENTCZNA twarz jak moj maz:szok:

mam cicha nadzieje ze to sie jeszcze zmieni.
a niedlugo bedziesz sie smiala ze swojej niecirpliwosci.:tak:

No to Twój ukochany pewnie dumny jak paw chodzi gdy patrzy w swoje odbicie :-D :laugh2: :-D
Ja nie miałabym nic przeciwko żeby nasza mała była do tatusia podobna.. jakoś sobie na razie nie potrafię wyobrazić, że mogłaby być podobna do mnie :-p ;-)

Lill Kate cudowne dziecię aż mi sie rodzic zachciało :tak:takie kochaniutkie i te ubranka takie słodziutkie :tak:
Niesamowite musi być przeżycie, życze wszystkiego dobrego :-)!!!

LIL KATE gratuluję córeczki ,jest prześliczna wygląda jak aniołek jeszcze w tym różu.:-):happy::-)

Witaj irtasia27 . Urodziłam w 40 tygodniu ciąży :-)
Jest malutka, więc poród nie był ciężki.
Twoje maleństwo też jest śliczne.

reklama
Do góry