reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

Nooo Iryska! Ale brzusio:) Spoko, spoko mała sobie tam na pewno dobrze urządziła przestrzeń:)

Mój też sie tak przemieszcza pod skórą, tu widać stopę tam kolano, moją córeczkę to fascynuje i czesto całuje te wybrzuszenia " bo tam jest brat", czasem mały tak świruje,że zaczynam się zastanawiać, podryguje, kręci sie nerwowo, wtedy się śmieje, że kapeć mu spadł i nie może go znaleźć:p a czesto jakoś tak dziwnie drży, jakby się otrząsał z czegoś. To jakaś nowość, bo mala tak nie robiła, muszę gina dopytać o co mu może chodzić;)

Kasia- witaj, mam podobny kształt brzucha i rozmiar, ale jako żem z metra cięta to wyglądam jak człowiek-lizak:)

Nadia- aleś ty szczuplutka :D

Judyś- fajny zgrabny brzusio:)

reklama
Judyś

Bo takie małe tititi buciki są przesłodkie ja w ogóle w sklepach się rozpływam przy takich malutkich ubrankach, bucikach, czepeczkach zawsze mojemu pokazuje i mówię " Zobacz jakie to titit słodkie " :-D Takie dzieciątko malutkie do schrupania od razu mi się kojarzy :-D

judys ale fajne zdjecie;-)widac ze odpoczywalas:-Dpiekny brzuchol;-)
DSCI0017.jpga to my 36tydzien :-D

Załączniki

• DSCI0017.jpg
    DSCI0017.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Śliczne brzuszki :)

Iryska widać widać brzusio...ale dalej wiadomo że Ci mimo wszystko wygodnie.

Judyś zgrabniutki brzuszek.

Marzenka śliczny domek dla córeczki :) i chyba wkradł się błąd, bo to nie 36 a 35tc wg suwaka.

Do góry