reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
No Iryska widać widać, tylko nie wygląda na 30tc a raczej na 16 ;-):-p Gdzie ta dzidzia się tam mieści? Ale fajowo na swój sposób bo bynajmniej ciuchów ciążowych Ci nie potrzeba :-D

iryska - jak zobaczyłam miniaturkę fotki - to pierwsze skojarzenie, że to zdjęcie zrobione w "krzywym zwierciadle" takie jak są w lunaparkach :) Ale tak serio - to widać, widać :) Ciesz się tylko! Brzuchalińska zdrowo się rozwija a Ty ślicznie wyglądasz!

Dziewczyny ja co wizytę pytam czy nie mam za małego brzucha i czy moje dziecię ma miejsce:-)Masakrycznie wygląda to wieczorem jak się przeciąga rusza itd mam takie kształty jakby obcy mi wychodził przez skóre:baffled:

Ja to się zastanawiam jak mój brzuch będzie wyglądał jak Jaśminka przyjdzie na świat :-p Jak dużo się zmniejszy, czy będzie wielki flak itp :-D
iryska

Moja przeciwnie upodobała sobie wnętrze ciała i ja dziennie dostaję salwy po narządach wewnętrznych brzuch aż tak bardzo mi nie faluje. Jedynie robią mi się buły np. z prawej strony coś wystawi nie wiem czy plecy czy tyłek i prawą stronę brzucha mam większą niż lewą no i tak sobie siedzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja co wizytę pytam czy nie mam za małego brzucha i czy moje dziecię ma miejsce:-)Masakrycznie wygląda to wieczorem jak się przeciąga rusza itd mam takie kształty jakby obcy mi wychodził przez skóre:baffled:

iryska
ja mam dość duży brzuch a mój obcy rusza się podobnie jak Twój :] także nasze dzidzie już tak mają ;)

Do góry