reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

hehehehe dzieki dziewyczny :-) no moze tylko tak na zdjeciu wyszedl ale tak mam duzy brzyszek bo mlody juz dosyc dosyc juz jest:) ape prawidlowo sie rozwija:-) a po2 ja nie waze 75kg tylko juz teraz blizej 100kg lub wiecej...lecz wagi nie mam! dziewczynki hehehe czuje juz ten przysrost masy ciala u siebie i czuje tluszczyk na pleckach! :-)

reklama
Hmm, Iryska - ja taki brzuszek to nie wiem czy przed ciązą miałam:rofl2:
Wkleję niebawem swojego giganta tylko muszę lustro umyć:-p
Wszystkie apartamenty macie babeczki superowe;-)

Ten pępek to średnio mi się podoba w pierwszej ciąży miałam dziurę a po ciąży jakoś się uwypuklił teraz to już kuleczka na zewnątrz jest
A dziecko to nie wiem ale waży ile trzeba a więc się nie martwię.Moja siostra mówi że na wesele do niej spokojnie zwyczajną sukienkę będę mogła ubrać

W sumie każdy brzusio jest piękny bo w środku jest dziecko.Ja doceniam to że nie muszę się męczyć i naprawdę nie czuję się jak w ciąży zero obciążenia dla organizmu ale smutno mi jak nikt nie zauważa.

Iryska - guziczek fajnie wygląda :) .... lekarz nic się nie czepia że tak mało przybierasz na wadze?

dziewczyny wszystkie brzusie są śliczne, te mniejsze i te większe :) ... za niedługo zaczną się pojawiać śmiesznie pomalowane brzuski :-)

reklama
Do góry