reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Iryska - musze sie chyba schować gdzies za krzakami bo przy tobie jestem jak wielki słoń
Załączniki
iryska
lori,galaxia-chyba tylko Wam się podoba mój M.nie lubi jak wyglądam i tylko mi wypomina że jestem chuda i tęskni za moimi 15 kg sprzed ciąży z AmeliąJa się czuję zdrowo i bardzo dobrze a to chyba najważniejsze.Martwię się że brzuch jest mały ale na żywo wydaje się większy niż na zdjęciu:-)
Galaxia-fajny brzuch i ja nadal nie wierzę w te Twoje kilogramy
Galaxia-fajny brzuch i ja nadal nie wierzę w te Twoje kilogramy
iryska to Ty tak schudłaś po Amelii o tą cukrzycę? sorki, jeśli już pisałaś, a ja nie pamiętam...
ja Wam tylko dopowiem że na początku ciąży mnie wybrzuszyło szybko. potem zastój. a później to jak w końcu 18tc wydęło tak jest nadal...
mama wywróżysz??? ;-)
ja Wam tylko dopowiem że na początku ciąży mnie wybrzuszyło szybko. potem zastój. a później to jak w końcu 18tc wydęło tak jest nadal...
mama wywróżysz??? ;-)
e-de
iryska - pewnie pod bluzką faktycznie nic nie widać u Ciebie. Przynajmniej się będziesz dobrze czuć. Ja przejdę chwilę po schodach i zieję...
annie - no sporawe to mieszkanko dla maluszka JA też jestem wielka. Muszę się zmobilizować i dodać też swoje zdjęcie...
Ale to ciekawe - że każda z kobiet jest inna, inaczej znosi ciąże, inaczej rośnie brzuszek...
annie - no sporawe to mieszkanko dla maluszka JA też jestem wielka. Muszę się zmobilizować i dodać też swoje zdjęcie...
Ale to ciekawe - że każda z kobiet jest inna, inaczej znosi ciąże, inaczej rośnie brzuszek...
iryska
monia-od pierwszej ciąży się zaczęło zaczęłam jeść wg diety cukrzycowej a co za tym idzie zmieniłam nawyki i dwie białe bułki na śniadanie zamieniłam na dwie kromki chleba razowego Dużo by mówić o złych nawykach żywieniowych zmieniłam praktycznie wszystko chociaż wydawało mi się że jem zdrowo nigdy nie jadłam fast foodów czipsów itp jednak diabeł tkwi w szczegółach.I tak mi zostało i po ciąży.Teraz nie było problemu bo i tak jem wg indeksu glikemicznego tylko te ciążowe zachcianki czasami ogłupiająNigdy nie jestem głodna jem 6-7 posiłków dziennie.
e-de w obcisłej widać pępek bo został mi po ciąży taki wypukły lekko Trochę widać ale nastolatki od czipsów mają większe brzuchy a więc sąsiedzi chyba nie kojarzą.dawaj to zdjęcie:-)
Annie-fajny brzuchol:-)
e-de w obcisłej widać pępek bo został mi po ciąży taki wypukły lekko Trochę widać ale nastolatki od czipsów mają większe brzuchy a więc sąsiedzi chyba nie kojarzą.dawaj to zdjęcie:-)
Annie-fajny brzuchol:-)
reklama