reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

ja gdy byłam w ciąży z córką to jakbym pod bluzką miała piłkę wsadzoną ;) wszyscy mi mówili że na pewno chłopak i co teraz mam dużą dziewuszkę ;) także różnie to bywa ;)
Annie piękny brzuszek :-D

reklama
Annie- ale bunio duży! jak mój heheh ;-) słodkie buciki<3
iryska-
jaka ty kruszyna jesteś, a brzusio fajny już, ja się zupełnie nie znam na kształtach brzuszka, u mnie ponoć od razu widać że chłopiec,ale po czym ci ludzie to poznają to jedna wielka zagadka dla mnie:D
Judyś- ależ ty laska jesteś:)
monia- przed ciążą ważyłam 60 kg, mam 160 cm wzrostu. Przybyło mi jakieś 2 kg póki co.

Dzięki dziewczyny za miłe komentarze, poprawiły mi mega nastrój :tak:

Heheh mika- mam stosunkowo długie nogi jak na osobę wzrostu telewizora,ale za to krótki tułów, spory cycek i tyłek. Z racji chorego kręgosłupa dużo ćwiczyłam przed ciążą (muszę mieć rozbudowane mięśnie, które utrzymają go w ryzach) a one sporo ważą.Zauważ jak mam wygięte plecy- kręgosłup fizjologicznie jest wygięty w taki sposób, ale u mnie z racji zwyrodnienia to jest wręcz ekstremalnie;-) normalnie mam zapadnięty jak babka w 9 miesiącu...Zobaczysz jak będę wyglądać w 9 miesiącu... Zresztą proszę:
1. pierwsza ciąża- dokładnie ten sam tydzień co terazZobacz załącznik 552052Zobacz załącznik 552053
2. pierwsza ciąża- 32 tydzień (urodziłam w 37w4d) więc 1,5miesiąca później:)

Foty sprzed samego porodu nie dam może , bo nam tu się pierwiastki przerażą:D

Ostatnia edycja:
Sanya-ale Ty śliczniutka jesteś

Hmmm ja w 9 miesiącu miałam tyci brzuch.Jak przyjechałam na SOR pytali co się stało i nikt nie wierzył że ja do porodu.Niestety zdjęć nie mam bo mój M.mi nie chciał robić

Nie bede gorsza aktualny brzuszek :O

Załączniki

• WP_000299.jpg
    WP_000299.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
dziewczyny ale nam te brzuchy rosną :-) .... nie chce sie wierzyć ze to juz polowa za nami :-)

jankesowa - super piłeczka!

Do góry