reklama
iryska
Fanka BB :)
galaxia-ale z Ciebie numerCiężkie kości masz widocznie:-)
Galaxia ja to odkryłam ostatnio każda waga kłamię Nic a nic jej nie ufaj Waży się tyle na ile człowiek się czuję A tak serio waga sama w sobie nie świadczy o niczym, liczy się procentowa zawartość tłuszczu, zawartość mięśni
iryska
Któraś wróżyła z kształtu brzucha płeć?Proszę mi wywróżyć;-)Wydaję mi się że teraz mam spiczasty a z córką miałam okrąglejszy
iryska
Annie-piękny:-)
Jakie wy chudzinki jesteście
GALAXIA no wiesz, waga wagą, ale co w ręce trzymasz prócz aparatu to nie wnikam ;-)
IRYSKA ja z młodym miałam piłeczke,teraz mam bardziej na boki... Niby piłka na chłopaka, spiczasty na dziewczynke... Ale to reż różnie bywa...
Wiecei co... łzeki mi stanęły w oczach jak te wasze brzuszki pooglądałam, ale to tak ze szczęścia, że wszystkie możemy się szczęśliwie nimi chwalic
GALAXIA no wiesz, waga wagą, ale co w ręce trzymasz prócz aparatu to nie wnikam ;-)
IRYSKA ja z młodym miałam piłeczke,teraz mam bardziej na boki... Niby piłka na chłopaka, spiczasty na dziewczynke... Ale to reż różnie bywa...
Wiecei co... łzeki mi stanęły w oczach jak te wasze brzuszki pooglądałam, ale to tak ze szczęścia, że wszystkie możemy się szczęśliwie nimi chwalic
reklama