reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

Judys - ty sie nic brakiem brzuszka nie martw ja z Matim tez długo nie mialam i nagle dosłownie w przeciągu kilku dni zrobila sie sporawa piłeczka. Wszyscy sie śmiali bo nic nic a tu nagle sobie balon pod bluske wsadziłam :rofl2:

gosheek, Sanya - brzuszki śliczne :tak::tak::tak: ja nie wiem do kogo mam bardziej podobny bo ja to mam swoją piłeczke z balona :-D

reklama
sanya kurde, ale Ty laska jesteś!!! głupie pytanie... ile ważyłaś przed ciążą? powiem Ci, serio, że wyglądasz meeeega seksownie! :-)
judyś moja znajoma, brzuszek dostała w 6 m-cy, prawie że z dnia na dzień, więc spoko. ale i tak widać maleństwo! :-)
gosheek bunio jak ta lala! :-)
ja poczekam do 20tc ze zdjęciem.

2013-04-11-313.jpgoto mój brzuch:)

Załączniki

• 2013-04-11-313.jpg
    2013-04-11-313.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 110
ojjjj iryska widzę, że Ty też lasencja! dziewczyny czy Wy nie jadłyście przed ciążą, w i po?? hehe... same szczuplutkie!
o i przypomniało mi się zdjęcie galaxii i to jak mówiła, że tyle waży... nie wiem gdzie kobieto?? na zdjęciu tego napewno nie widać! chyba że masz 2 m wzrostu :-p

ps. i dopoatzryłam się na focie iryska ślicznego łóżeczka, jakie to?

reklama
Do góry