reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

brzusie super, widać widać ;-) u mnie widać od jakiegoś miesiąca, teraz z dnia na dzień rośnie :-D a najśmieszniej wygląda jak próbóje wciągać go i wciąga się sama góra a dól taka pilka :-D

reklama
a czy wy tez zauważyłyście że jednego dnia brzuszek macie mniejszy, drugiego większy? u mnie czasem wieczorem jest aż taki :-D:-D (zdjęcie z niedzieli)

Ivi brzusio śliczny:tak::-) A mnie o tak wywaliło :szok:Dla porównania z 14tygodniem:-D

Załączniki

• ;.JPG
    ;.JPG
    7 KB · Wyświetleń: 37
a czy wy tez zauważyłyście że jednego dnia brzuszek macie mniejszy, drugiego większy? u mnie czasem wieczorem jest aż taki :-D:-D (zdjęcie z niedzieli)

ja tez sie pochwale :-D
15 tydzien:

super...to ja porównuje,żeby pierworodki nie popadały w popłoch...moj brzuszek starszy o 4 dni od Patrysi:-)

:confused: hmmm w rzeczywistości bardziej go widać:-D:-D:-D

brzuszki super:-)MARGOLA poczekaj poczekaj jeszcze troche a może i nadgonisz jeszcze nas nic jeszcze nie jest powiedziane:tak:

ten mój okrągły wygląda tak "z dołu"

a jeśli chodzi o mój brzuszek to byłam w szoku że tak szybko mi wyskoczył, bo np moja mama dostała lekkiego brzuszka dopiero w 5 miesiącu!! wcześniej absolutnie nic po niej nie było widać (a jest jeszcze drobniejsza ode mnie)

Ivi brzusio śliczny:tak::-) A mnie o tak wywaliło :szok:Dla porównania z 14tygodniem:-D

Faktycznie niezla roznica!A niby czasowo nie az tak długa.
Mysle ze ja niedlugo tez bede miala taki, bo wkraczam w 19tydz.

hehe, zrobilam sobie suwaczek z innej strony i jest roznica 1 dzien, hmm trafilam wczesniej na suwaczek gdzie mi wyliczyli 18 tydz i 2 dni, widac kazda strona ma swoje przeliczniki:)

ten mój okrągły wygląda tak "z dołu"

a jeśli chodzi o mój brzuszek to byłam w szoku że tak szybko mi wyskoczył, bo np moja mama dostała lekkiego brzuszka dopiero w 5 miesiącu!! wcześniej absolutnie nic po niej nie było widać (a jest jeszcze drobniejsza ode mnie)

Wyglada imponująco!:tak:
To ja potem wkleje swoj:) W sumie to ja sie widze co dzien i mi sie wydaje ze niewiele sie zmienia, ale za tydz sie umowilam z kolezanką ktora mnie widziala jak bylam w 8tyg to stwierdzi czy widac duża roznice obiektywnym okiem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny, wspaniałe brzuszki!!!:-D
Ja jestem w 15tyg i 0 brzuszka, jakbym w ciąży nie była! Już nawet chodzą ploty,że ja nie w ciąży...:-p Ale na pewno po pewnym czasie widać będzie... ;-)

Do góry