reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

a czy wy tez zauważyłyście że jednego dnia brzuszek macie mniejszy, drugiego większy? u mnie czasem wieczorem jest aż taki :-D:-D (zdjęcie z niedzieli)
zgrabny brzusio... :tak::tak::tak:
ja tez tak mam a szczegolnie pod wieczor jest duzy jak nie wiem :sorry2:
Ivi brzusio śliczny:tak::-) A mnie o tak wywaliło :szok:Dla porównania z 14tygodniem:-D
wow :szok::szok::szok: ale roznica :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, jak to jest, czy jak juz brzuchal wyskoczy troche, to niektore z Was naprawde nie maja zadnych kilogramow do przodu? bo jest to dla mnie dziwne;-)
Ja miałam +3kg od początku (1 miesiąc) , potem nic a nic, a u lekarza w czw. jeszcze 0,5kg na minus. Więc w sumie do dzisiaj 2,5kg:tak:

Dziewczyny, wspaniałe brzuszki!!!:-D
Ja jestem w 15tyg i 0 brzuszka, jakbym w ciąży nie była! Już nawet chodzą ploty,że ja nie w ciąży...:-p Ale na pewno po pewnym czasie widać będzie... ;-)

Nie martw sie mi tez sie pytaja gdzie ta ciaza, przyjdzie i na nas czas:):-)
Ja po sniadanku wyglądam tak:
Ja widze roznice duza w porównaniu z tym jak wygladalam przed ciaza, ale nikt inny jakos tego nie widzi.

acha i nadal +3,5 kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry