zgrabny brzusio...
ja tez tak mam a szczegolnie pod wieczor jest duzy jak nie wiem
wow ale roznicaIvi brzusio śliczny:-) A mnie o tak wywaliło Dla porównania z 14tygodniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgrabny brzusio...
wow ale roznicaIvi brzusio śliczny:-) A mnie o tak wywaliło Dla porównania z 14tygodniem
Ivi brzusio śliczny:-) A mnie o tak wywaliło Dla porównania z 14tygodniem
Ja miałam +3kg od początku (1 miesiąc) , potem nic a nic, a u lekarza w czw. jeszcze 0,5kg na minus. Więc w sumie do dzisiaj 2,5kgDziewczyny, jak to jest, czy jak juz brzuchal wyskoczy troche, to niektore z Was naprawde nie maja zadnych kilogramow do przodu? bo jest to dla mnie dziwne;-)
Dziewczyny, wspaniałe brzuszki!!!
Ja jestem w 15tyg i 0 brzuszka, jakbym w ciąży nie była! Już nawet chodzą ploty,że ja nie w ciąży... Ale na pewno po pewnym czasie widać będzie... ;-)
Golanda ja wygladam podobnie Mysle, ze wiekszosc moich kolezanek, ktore nie sa w ciazy ma wieksze brzuchy )) hihi