reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

a czy wy tez zauważyłyście że jednego dnia brzuszek macie mniejszy, drugiego większy? u mnie czasem wieczorem jest aż taki :-D:-D (zdjęcie z niedzieli)
zgrabny brzusio... :tak::tak::tak:
ja tez tak mam a szczegolnie pod wieczor jest duzy jak nie wiem :sorry2:
Ivi brzusio śliczny:tak::-) A mnie o tak wywaliło :szok:Dla porównania z 14tygodniem:-D
wow :szok::szok::szok: ale roznica :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, jak to jest, czy jak juz brzuchal wyskoczy troche, to niektore z Was naprawde nie maja zadnych kilogramow do przodu? bo jest to dla mnie dziwne;-)
Ja miałam +3kg od początku (1 miesiąc) , potem nic a nic, a u lekarza w czw. jeszcze 0,5kg na minus. Więc w sumie do dzisiaj 2,5kg:tak:

Dziewczyny, wspaniałe brzuszki!!!:-D
Ja jestem w 15tyg i 0 brzuszka, jakbym w ciąży nie była! Już nawet chodzą ploty,że ja nie w ciąży...:-p Ale na pewno po pewnym czasie widać będzie... ;-)

Nie martw sie mi tez sie pytaja gdzie ta ciaza, przyjdzie i na nas czas:):-)
Ja po sniadanku wyglądam tak:
Ja widze roznice duza w porównaniu z tym jak wygladalam przed ciaza, ale nikt inny jakos tego nie widzi.

acha i nadal +3,5 kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry