reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

rozmiar 36 marzenie ....:cool2:

takiej to fajnie:-p

ja przez pół roku chyba tylko wchodziłam w 38 udało mi się, ale wtedy to wzięłam się za siebie ruch ruch i jeszcze raz ruch i rezultaty były, a teraz ciążówki to kupiłam 44:zawstydzona/y:
ale ja mam to gdzieś mi z tym dobrze, mojemu nie przeszkadza więc jestem happy tylko co by nie przesadzić mam takie tylko postanowienie, że większe niż 42 bez ciąży to już lekka przesada i tego się trzymam:tak:

reklama
Ja po ciąży tak schudłam że nosiłam 36 i dłuuugo nie mogłam przytyć i też szczupłość mi zostało i bardzo się teraz ciesze że krągości dostaje i M także on lubi ciałko do kochania i ja tez bynajmiej ciuchy tak nie wiszą a za obcisłe przy moich chudych nogach(bo jak schudłam to naprawde wszystko takie szczupłe jak dziewczynka wyglądałam nic kobiecości a za tym piersi małe się zrobiły:wściekła/y:)głupio to wygląda nic seksowności nie miałam w sobie ja bardzo się ciesze jak nosze 38-39 naprawde cieszcie się ze swojego ciałka już nie chce być taka szczupła:sorry2:IVI nie biesz słów moich do siebie bo np.może ty to lubisz i jest ci z tym super:tak:;-)ja wole mieć ten tyłeczek udko i cyc:tak:

Ja 38 to nosiłam jak wróciłam ze Stanów - na tym okropnym jedzonku to poleciałam trochę i dobrze mi z tym było, ale niestety po ślubie obiadki, ciasta i te całe pichcenie i mi trochę poszło w ciało (talie, uda i tyłeczek) i teraz 40 na 170 cm. wzrostu - źle nie jest, ale dobrze też nie, ale będe się martwiła po ciąży. Teraz to 42-44 kupuje bo już wiem co mnie czeka, a brzusio sobie rośnie szybko jak na pierwszą ciąże - z tym, że ja mimo grubej kości i tluszczyku dosyć wąska w biodrach jestem i pewnie dlatego od razu mi przybywa w brzucho, bo gdzie ma się dzidziula mieścić. A przy 14 tygodniu to pewnie ma te swoje 8 cm:)
Oto mój brzucho ( o ile umiem to wstawić i zadziała):

Ja przed pierwszą ciążą nosiłam rozmiar 34/36 i ważyłam 43 kg oj ciężko było kupić jakiekolwiek ubranka, po urodzeniu syna nosiłam rozmiar 36, a waga 46-47 kg i też zdarzało się kupić np. spodnie na stoisku dziecięcym:zawstydzona/y: teraz pomału zaczynam tyć ale przypuszczam że po porodzie nie wrócę do swojego rozmiaru, z jednej strony się cieszę bo nie będzie problemu z kupieniem ciuszków a z drugiej strony będę musiała wymienić całą garderobę.

hehe moje 36 nie jest efektem żadnych diet (nigdy w życiu się nie odchudzałam!) tylko mam taką a nie inną przemianą materii :tak:a ważę 55kg :)
A ja spodenki dziś pierwsze kupiłam w rozmiarze 36, bo inne na mnie strasznie wisiały (wszystkie za duże w biodrach...) Mam nadzieję że ciaża będzie mi szła tylko w brzuch i piersi ;-)

agagsm - cudny brzusio :) :) :)

Jak ostatnio się ważyłam i to w butach to było równe 50 kg.co mam nadzieję że mi się dobrze przybędzie bo jednak chciałabym aby maluszek przybierał ale ogólnie nie jest źle bo ja mam 158 i jakoś wyglądam ale jak ja ważyłam poniżej 45:zawstydzona/y:wybaczcie ale wyglądałam jak dziecko wogóle jak ubrałam sobie spódniczke i bluzeczke to tak czasami sobie mówie że ja tu się staram ładnie ubrać a wygladam jak dziewczynka :wściekła/y:ja też się nieodchudzałam tym bardziej bo karmiłam z cycka sama tak schudłam i mi zostało wydaje mi się ze to hormony przemiana matrii po porodzie mi się zmieniło wszystko(bo tez tak mówią jedni chudną drudzy tyją):sorry2:mnie to denerwowało bo każdy jaka ty chuda a ja za to nie mogłam:sorry2:nawet teściowa(ale ta to zawsze coś palnie że szkoda gadać)ona mówi czy ja coś jem bo taka chuda jestem a ja duuuzo jem:wściekła/y:co dziennie obiad i najlepiej mieśo z ziemniakami bo po zupach jestem zaraz głodna lubie s łodycze i wogóle lubie jesć a ona takie coś i przy szwagierkach szwagrach mi tak powiedziała i jak ja miałam się czuć:angry:

witajcie, widze tu sporo znajomych styczniówek.:-)
Ja mam brzuszek jakbym " słonia" miała urodzić. przybyło mi 4 cm w biodrach i ok 12 w pasie.:shocked2:
:-(A mi gin. nie dała zdjęcia mojej fasolki:-( ciekawe czemu:crazy: spytam się jej przy następnej wizycie, bo też bym chciała mieć taką pamiątkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry