reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Kurde też bym Wam pokazała mój brzuszek, ale jest tak zmasakrowany po pierwszej ciąży, że aż wstyd coś takiego zamieszczać no i strayć dziewczyny które po raz pierwszy są w ciąży ;-)

kobitko ty siętu nie przejmuj to normalne że po ciąży brzuszek jest inny i normalne że dostaje się rozstępy itp.są oczywiście takie dziewczyny gdzie brzuszki mają super po porodzie ale powiem ci ze to w miejszej grupie ogólnie każdy wie jak brzuszek może wyglądać po porodzie no a ty kochana masz 5 miesięczną córeczke gdzie jesteś praktycznie ledwo co po porodzie i normalne że brzuszek nie będzie od razu od tak se elegancki;-)

reklama
kobitko ty siętu nie przejmuj to normalne że po ciąży brzuszek jest inny i normalne że dostaje się rozstępy itp.są oczywiście takie dziewczyny gdzie brzuszki mają super po porodzie ale powiem ci ze to w miejszej grupie ogólnie każdy wie jak brzuszek może wyglądać po porodzie no a ty kochana masz 5 miesięczną córeczke gdzie jesteś praktycznie ledwo co po porodzie i normalne że brzuszek nie będzie od razu od tak se elegancki;-)

Dobra sama chciałaś, tylko jak któraś będzie miała koszmary to nie mieć pretensji :-D

A co do rozstępów to teraz ciąży się już nie obawiam, bo nie ma miejsca na nowe :zawstydzona/y: I wyskoczyły na 4-5 tyg przed porodem :dry: A taka byłam szczęśliwa, że nie ma ani jednego, a później z dnia na dzień było ich więcej :dry::dry::dry:

obraz392f.jpg

obraz393.jpg

BLACK WIZARD słodko brzusio już się pokazuje:tak:

I tam w kit z rozstępami ja miałam po porodzie flak i tez rozstępy one mi zanikły jak zaczełam nieźle smarować ale co zostało to zostało tylko że ja już prawie 2 lata po porodzie co już jest lepiej ale z początku to nie było fajne i jeszcze rana po cc;-)a też mi tak wyskoczyły miesiąc przed porodem a też już myślałam że mnie ominie a tu patrz pokazały się:sorry2:

śliczne brzuszki :tak::tak::tak:
to mój z zeszłej niedzieli :tak:

Załączniki

• brzusio_comment.jpg
    brzusio_comment.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 47
Oj tak!:)chociaż.. co ja wtedy na siebie założę...:szok::szok:już w większość moich rzeczy się nie mieszczę.... :nerd:

wg mnie kobieta po porodzie, a tym bardziej po porodach nie ma prawa nie mieć rozstępów, a jak jeszcze by jej np facet powiedział, że to brzydko wygląda albo coś takiego to bym go chyba zatłukła:angry: są pewne zmiany w naszym ciałku, które muszą być skądś to miejsce na dzidzie musi się wziąć:tak: więc matka ma prawo nie mieć idealnego brzuszka:tak:

Ivi ty chudzino :-D brzuszek już się pokazuje śliczności :tak:

BlackWizard brzuszek masz śliczniutki :tak:

ja też mam rozstępy i żyję;-):-D:cool2:

reklama
hehehe chudzinka? nieee noszę(nosiłam) 36 ale fakt, zawsze mnie kości miednicy wyprzedzały... dlatego dziwnie mi że brzuszek mi wystaje :szok::-D

właśnie oddałam resztę moich testów ciążowych kupionych na allegro sąsiadce ;-)oby się jej szybko przydały ;-):-)

Do góry