reklama
Karoli4
Fanka BB :)
heh, Sylwia obyc miala racje.
Bo co sie w weekend nasluchalam od tesciowej, ze on taki podobny do mojego m. i ew. do mojego ojca z przodu to moje. Oczywiscie wg niej ze mnie nic nie ma echhh ani jedno slowo nie padlo, ze moze oczy ma moje albo cos
Bo co sie w weekend nasluchalam od tesciowej, ze on taki podobny do mojego m. i ew. do mojego ojca z przodu to moje. Oczywiscie wg niej ze mnie nic nie ma echhh ani jedno slowo nie padlo, ze moze oczy ma moje albo cos
P
patrysia*
Gość
Ooo nowe brzuchalki:-)supcio:-)No i kto jeszcze się nie pochwalił?macie ostatnie szanse bo potem to już poporodowe
SYLWIA no no jaki ladniuchny brzuszek:-)heh ja może też wkleje hehe ale ostrzegam za piekny to on nie jest
SYLWIA no no jaki ladniuchny brzuszek:-)heh ja może też wkleje hehe ale ostrzegam za piekny to on nie jest
P
patrysia*
Gość
SYLWIA cudny synuś:-)
KAROLI również cudny no i mi się dostanie po tyłku bo wiesz twojego synusia już widziałam na nk i tam jest z tatusiem i powiem że naprawde sam tatuś
KAROLI również cudny no i mi się dostanie po tyłku bo wiesz twojego synusia już widziałam na nk i tam jest z tatusiem i powiem że naprawde sam tatuś
labamba23
podwójna mama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dziewczyny jak patrzę na Wasze Skarbeńki to mi ciekną łzy wzruszenia, cudne są :-)
Sylwia super Cię widzieć uśmiechniętą
Sylwia super Cię widzieć uśmiechniętą
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Minnie, ale z Ciebie laska jest :-) Ślicznie wyglądasz :-)
Aga mi się wydaje, że już masz bardzo nisko brzunioTeż ślicznie wyglądasz
Sylwia super kreseczka, mi w żadnej ciąży się nie pojawiła :-(
Aga mi się wydaje, że już masz bardzo nisko brzunioTeż ślicznie wyglądasz
Sylwia super kreseczka, mi w żadnej ciąży się nie pojawiła :-(
reklama