reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
heh, Sylwia obyc miala racje.
Bo co sie w weekend nasluchalam od tesciowej, ze on taki podobny do mojego m. i ew. do mojego ojca z przodu to moje. Oczywiscie wg niej ze mnie nic nie ma echhh:baffled: ani jedno slowo nie padlo, ze moze oczy ma moje albo cos:baffled:

Ooo nowe brzuchalki:-)supcio:-)No i kto jeszcze się nie pochwalił?macie ostatnie szanse bo potem to już poporodowe:-p

SYLWIA no no jaki ladniuchny brzuszek:-)heh ja może też wkleje hehe ale ostrzegam za piekny to on nie jest :-D

SYLWIA cudny synuś:-)
KAROLI również cudny no i mi się dostanie po tyłku bo wiesz twojego synusia już widziałam na nk i tam jest z tatusiem i powiem że naprawde sam tatuś :tak:

Sliczne Skarbuńki:-):-):-) A to mój Lulek:-)

Załączniki

• P1030994.jpg
    P1030994.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 116
Minnie, ale z Ciebie laska jest :-) Ślicznie wyglądasz :-)
Aga mi się wydaje, że już masz bardzo nisko brzunio:tak:Też ślicznie wyglądasz:tak:
Sylwia super kreseczka, mi w żadnej ciąży się nie pojawiła :-(

reklama
Do góry