reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

LABAMBA jaki pulpecik:-)słodziak:-)

Oj kobitki i mi się kręci łezka bo jak pomyśle ze cieszyłyśmy się z dwóch kreseczek potem z pierwszy usg kopniaczków a teraz mamy nasze maluszki obok siebie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Minnie bardzo ładnie wyglądasz,powinnaś ciągle byc w ciąży:-D
Aga brzuszek faktycznie wydaję się nisko ale może dlatego ,że zdjęcia na siedząco.Tak czy inaczej niedługo wykluje się maleństwo;-)
Sylwia ja tez chcę taki brzuszek po ciąży ...kreskę tez mam,ale myślałam ,że ona zniknie a tu widze ,że nie bardzo..może jakoś później zejdą,co?:baffled:

Dziekuje slicznie za komplementy :*
Brzuszki to w koncu nasz najwiekszy atut w ciazy, nie? :-D - ja to zawsze mialam jakies napady milosci do ciezarowek, tak mnie te ich brzuszki rozczulaly :-D

A za niedlugo juz zamiast brzuszka beda juz wszystkie dzidziusie na swiecie :tak: Mysle, ze kazda rozpakowana mama juz by sie na bebenek nie zamienila :-D

Aga - sliczniutki

Sylwia - cud malina, ja tez bym tak chciala po ciazy wygladac :tak: Super!

reklama
Do góry