reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Fajowy brzuszek Kacha, tez musze zrobic sobie jakas fotke, bo od 37tc jeszcze troszke brzuszek urosl. Jak stoje mam juz 101 cm, a jak siedze to sie rozklapia bo wtedy mam 103 cm hihi

reklama
SrcaDwa brzusio niezbyt duży ale uroczy.

A kacha ty śliczna babka jesteś - brzusio z córcią okazały - mnie się zawsze taki marzył. Na mój gust Ty szybciutko zgubisz kg co przybrałaś również:tak:
he he- a do końca świata na bank nie będziesz z brzuszkiem chodzić :) choć mnie się wcale tak nisko usadowiony Twój brzusio nie widzi...ale nie mam porównania do wcześniejszych lokacji :p- wstyd się przyznać ale gdzieś chyba przegapiłam Twoje poprzedni foty...

Ostatnia edycja:
Wstawiam byc moze ostatnie foteczki brzuszka... To Michalek w brzusiu w 40. tygodniu

Kacha - Twoj na pewno nizej od mojego, na moj to juz nie mam mocnych

SercaDwa - sliczny, maly i zgrabny

Ostatnia edycja:
dziekuje :) najslodsza jest jak spi i wydaje takie smieszne dzwieki jak kurczaczek. Smiejemy sie z mezem ze mala znow "kurczaczkuje"

reklama
Do góry