reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Fajowy brzuszek Kacha, tez musze zrobic sobie jakas fotke, bo od 37tc jeszcze troszke brzuszek urosl. Jak stoje mam juz 101 cm, a jak siedze to sie rozklapia bo wtedy mam 103 cm hihi

reklama
SrcaDwa brzusio niezbyt duży ale uroczy.

A kacha ty śliczna babka jesteś - brzusio z córcią okazały - mnie się zawsze taki marzył. Na mój gust Ty szybciutko zgubisz kg co przybrałaś również:tak:
he he- a do końca świata na bank nie będziesz z brzuszkiem chodzić :) choć mnie się wcale tak nisko usadowiony Twój brzusio nie widzi...ale nie mam porównania do wcześniejszych lokacji :p- wstyd się przyznać ale gdzieś chyba przegapiłam Twoje poprzedni foty...

Ostatnia edycja:
Wstawiam byc moze ostatnie foteczki brzuszka... To Michalek w brzusiu w 40. tygodniu

Kacha - Twoj na pewno nizej od mojego, na moj to juz nie mam mocnych

SercaDwa - sliczny, maly i zgrabny

Ostatnia edycja:
dziekuje :) najslodsza jest jak spi i wydaje takie smieszne dzwieki jak kurczaczek. Smiejemy sie z mezem ze mala znow "kurczaczkuje"

reklama
Do góry