reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dzięki Dziewczyny :-) A myślicie, że chociaż troszkę mi opadł, czy tak się będę kulać do końca świata i jeden dzień dłużej?;-)
Paulinaa
Mama Adasia '2010
śliczne brzuszki
Klara M
Fanka BB :)
SrcaDwa brzusio niezbyt duży ale uroczy.
A kacha ty śliczna babka jesteś - brzusio z córcią okazały - mnie się zawsze taki marzył. Na mój gust Ty szybciutko zgubisz kg co przybrałaś również
he he- a do końca świata na bank nie będziesz z brzuszkiem chodzić choć mnie się wcale tak nisko usadowiony Twój brzusio nie widzi...ale nie mam porównania do wcześniejszych lokacji - wstyd się przyznać ale gdzieś chyba przegapiłam Twoje poprzedni foty...
A kacha ty śliczna babka jesteś - brzusio z córcią okazały - mnie się zawsze taki marzył. Na mój gust Ty szybciutko zgubisz kg co przybrałaś również
he he- a do końca świata na bank nie będziesz z brzuszkiem chodzić choć mnie się wcale tak nisko usadowiony Twój brzusio nie widzi...ale nie mam porównania do wcześniejszych lokacji - wstyd się przyznać ale gdzieś chyba przegapiłam Twoje poprzedni foty...
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
KACHA WAWA słodziachny brzuchalo:-)tak patrząc na wcześniejsze zdjecia to mnie się wydaje ze opadł
Minnie1
Fanka BB :)
P
patrysia*
Gość
SEL śliczniutka :-)
reklama