reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Anetrix - naprawdę rewelacja :-) Chyba sama też się skuszę. Fajna pamiątka. :tak:
Brzucholki oba śliczne. Jak patrzę na zdjęcia to każda ma inny brzuszek (kształt, rozmiar itd) ale wszystkie śliczne i pełne uroku :-D

reklama
Kruszynka piekny malutki brzuszek!
Aga 23 takze cudny brzucholek!
Ale faktycznie kazdy jest inny:)

A to moj dzisiejszy z poczatku 30 tyg:)
W ubranku i bez:)

Ostatnia edycja:
Golanda, super figura, w życiu bym nie powiedziała, że to ciąża... szczególnie 30 tydzień. Jak duża jest Twoja dzidzia? I jak z wodami? Przepraszam jeśli jestem za bardzo ciekawska :zawstydzona/y:

Golandaale szalejesz kobieto z tym brzuchem;-)sorki ale ja taki to tez mialam ...hehe w 3 mies;-)
dla porównania mój brzusio z 28tc+4 dni;-):rofl2:

Załączniki

• 19102009363.jpg
    19102009363.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 19102009366.jpg
    19102009366.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 50
Beti, Golanda, śliczne brzuszki !!!
Jak zaglądałam do wrześniówek, to była tam dziewczyna, która w 9 m-cu miała brzuszek niewiele większy niż Golanda, a urodziła dzidzię prawie 4 kg :-)
Najważniejsze, żeby dzidziusiowi było wygodnie;-)
Mój brzusio też nie jest największy ... ale się cieszę, bo nie mam jeszcze problemów z zabiegami kosmetycznymi typu pedicure, czy depilacja ... nie mówiąc o wiązaniu butów czy wstawaniu :-)

reklama
Beti,bardzo ładny,zgrabny ciążowy brzusio...chyba porównywalny do mojego...mojemu powinnam też zrobić zdjęcie ale martwią mnie trochę te boczki,których wcześniej nie posiadałam (efekt pobytu w Polsce i jagodnikowych zachcianek :) ...nie będę ściemniać...boję się załamać bo na zdjęciu,to tak jak z boku-widac wszystko czarno na białym a w lusterku to zawsze trochę lepiej...

Do góry