reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kruszynka śliczny, zgrabniutki brzunio :-)
P
patrysia*
Gość
F
Fiołek2010
Gość
LauLau
Fanka BB :)
Beti, Golanda, śliczne brzuszki !!!
Jak zaglądałam do wrześniówek, to była tam dziewczyna, która w 9 m-cu miała brzuszek niewiele większy niż Golanda, a urodziła dzidzię prawie 4 kg :-)
Najważniejsze, żeby dzidziusiowi było wygodnie;-)
Mój brzusio też nie jest największy ... ale się cieszę, bo nie mam jeszcze problemów z zabiegami kosmetycznymi typu pedicure, czy depilacja ... nie mówiąc o wiązaniu butów czy wstawaniu :-)
Jak zaglądałam do wrześniówek, to była tam dziewczyna, która w 9 m-cu miała brzuszek niewiele większy niż Golanda, a urodziła dzidzię prawie 4 kg :-)
Najważniejsze, żeby dzidziusiowi było wygodnie;-)
Mój brzusio też nie jest największy ... ale się cieszę, bo nie mam jeszcze problemów z zabiegami kosmetycznymi typu pedicure, czy depilacja ... nie mówiąc o wiązaniu butów czy wstawaniu :-)
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Golanda gdzie Ty chowasz tę dzidzie?
reklama
Beti,bardzo ładny,zgrabny ciążowy brzusio...chyba porównywalny do mojego...mojemu powinnam też zrobić zdjęcie ale martwią mnie trochę te boczki,których wcześniej nie posiadałam (efekt pobytu w Polsce i jagodnikowych zachcianek ...nie będę ściemniać...boję się załamać bo na zdjęciu,to tak jak z boku-widac wszystko czarno na białym a w lusterku to zawsze trochę lepiej...