reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

golanda,na 3D nigdy nie jest za późno a im później,tym lepiej widać dziecko.Może tylko tyle,że im bliżej porodu,tym bardziej mija się to z celem bo przecież zaraz zobaczymy nasze skarby na żywo.W 33tyg ja osobiście jeszcze bym się pokusiła ...
tu na Islandii 3D\4D robią dopiero po zakończeniu 28 tyg

reklama
Anetrix ale ma córcia piękne usteczka!!! śliczna malutka i jaka sportsmanka:-D super zdjęcie!
Golanda: ja idę właśnie w czwartek na 3/4D - więc 30 tc. i pytałam czy nie za późno to mi dr powiedział, że nie, tylko co będzie widac to zależy jak się małe obróci;-)Już się nie mogę doczekać zdjęć mojej Misi:tak:
Pumpkin: własnie takie coś mi pokazywała dr na USG, bo ja laik nie wiem czego szukać - ale dr wie i skoro widzę to samo na twoich zdjęciach USG więc to musi być to samo co u mojego szkraba:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Golanda to wiele zalezy od usg bo to tez sa rozne te 3/4d.
ja jak bylam z synkiem kolo 32 tygto juz niestety dziecko bylo zaduze i "nie miescilo sie w kadr" :-D
ale na niektorych mozna robic i widac.
najlepiej zapytac bezposrednio w klinice - oni beda wiedziec :tak:

Ps: u mnie tez bylo super widac dzidzie ale nie plec ;-) tzn lekarz powiedzial jaka plec ale ja tam nie bardzo widzialam ...

dziewczyny,ja tak oglądam wszystkie zdjęcia co jakiś czas...wszystkie usg(lubię oglądać te nasze kochane i wyczekiwane dzieciaczki) i brzuszki,te malutkie i te większe...i stwierdzam,że kobieta w ciąży ma swoisty urok...Pięknie wyglądacie WSZYSTKIE !!!mam nadzieję,że po porodzie będziemy się nadal wspierać w odchudzaniu (chociaż już widać,że niektóre z Was się wyłamią bo nie będą miały czego zrzucać :) :)

To ja dodam swoje dzisiejesze zdjęcie

Załączniki

• 28w6d.jpg
    28w6d.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry