reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Śliczna, bardzo podobna do braciszka, a mój niunio drapał się stopą po czole, podejrzewałam że to może być pomylka i może to jednak ręka, ale po twoich zdjęciach widzę ze jest to możliwe.

dziękuję Wam bardzo,kochane
strasznie się cieszę bo to wyczekana córcia :)

ale zdjęcie płci wrzuciłam do albumu zamkniętego bo to tak nieelegancko goły tyłek własnego dziecka eksponować na forum otwartym.. :) :)

asiax,pewnie,że jest to możliwe! nawet nie wiesz jaki mieliśmy ubaw podczas badania,gdy tak przecierała sobie te oczka stopą...mam nawet filmik z tą sztuczką niemal cyrkową.Znakiem tego Twój synek też ją opanował :) Niezłe są te nasze brzdące...zastanawiam się tylko czy im tak wygodnie :)

polecam Wam,dziewczyny ten cud techniki! Jeżeli jeszcze nie byłyście na 3D\4D to nie żałujcie pieniędzy...naprawdę niesamowity efekt! a jaka radość!!!

Ostatnia edycja:
dziękuję Wam bardzo,kochane
strasznie się cieszę bo to wyczekana córcia :)

ale zdjęcie płci wrzuciłam do albumu zamkniętego bo to tak nieelegancko goły tyłek własnego dziecka eksponować na forum otwartym.. :) :)

asiax,pewnie,że jest to możliwe! nawet nie wiesz jaki mieliśmy ubaw podczas badania,gdy tak przecierała sobie te oczka stopą...mam nawet filmik z tą sztuczką niemal cyrkową.Znakiem tego Twój synek też ją opanował :) Niezłe są te nasze brzdące...zastanawiam się tylko czy im tak wygodnie :)

polecam Wam,dziewczyny ten cud techniki! Jeżeli jeszcze nie byłyście na 3D\4D to nie żałujcie pieniędzy...naprawdę niesamowity efekt! a jaka radość!!!
Zdjęcia niesamowite:-) Śliczna córunia. Ja właśnie się zapisałam na usg 4d:-)

dziewczyny sliczne dzieciaczki :tak:

Anetrix super widac buzke i stopke :) ale wygimnastykowana masz niunie hehe
u mnie tez dziewczynka ale jak bylam na usg 3d w 19tyg jeszcze nie bylo dobrze widac...(szkoda, ze nie mam dostepu do zamknietego).

reklama
ja za drugim razem skapowałam co i gdzie :zawstydzona/y:;-)

Gosia ja tez:)

Ginka nazwała to "ziarenkiem kawy" :-D

Pumpkin piekne ziarenko kawy:)))

to i ja się pochwalę moimi zdjęciami :)
zauważcie,że moje dziecko opracowało sztukę przecierania oczu NOGĄ !!!

Anetrix zdjecie córci super!

Anetrix super widac buzke i stopke :) ale wygimnastykowana masz niunie hehe
u mnie tez dziewczynka ale jak bylam na usg 3d w 19tyg jeszcze nie bylo dobrze widac...(szkoda, ze nie mam dostepu do zamknietego).

Kicia80 ja tez bylam w 19 tyg i bylo super widac.
Teraz mam byc po zakonczonym 32 tyg i nie wiem czy to juz nie za pozno na 3D?

Do góry