reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Ja licząc od pierwszej wizyty w 5tc przytyłam 2 kg, biust mam ogromniasty, w piierwszej ciąży z miseczki B zrobił się nawet nie wiem jaki, ale na zdjęciach widać że pierś jest większa od głowy mojego synka i o dziwo po karmieniu wrócił do swoich rozmiarów, z jędrnością też nie było problemu i zrobiły mi się tylko malutkie rozstępiki pod biustem ok 3 szt, normalnie nie są widoczne. Zdaję sobie sprawę że teraz nie będzie tak dobrze, bo wtedy byłam bardzo młoda i skóra była bardziej elastyczna, ale cóż dla dzidzi zniosę wszystko.:-)

reklama
A u mnie +5kg
pierwsze 4 kg to praktycznie między 6 a 12 tygodniem (nakaz leżenia daje znać o sobie)
potem - 1 kg 13-14 tydzień
a teaz +2 kg od 15 tc do dziś (właśnie dziś mam 18 tygodni za sobą;-))
------------------------
czyli = 5 kg na plusie :-D
i najwięcej poszło w biodra i w uda:-(reszta w brzuszek.

Ostatnia edycja:
Ja mam nadal tyle samo na plus, ale brzuch się rozrósł że hej:-D ale miał zapas sprzed ciąży:-) to jest co rozciągać.

to ja mam na plusie 4-5 kg, jednak musialam nabrac troche cialka, bo bylam za chuda, zeby mojemu baby bylo wygodnie:-) tylko ten biust mnie przeraza. mam wrazenie, ze znowu rosnie i to swedzenie jest nie do wytrzymania:wściekła/y:

Ja licze od tej, którą miałam na pierwszym ważeniu w ciąży (6 tydzień) - potem przez kolejne 2 miesiące schudlam 3 kg, a ostatnio 3 przytyłam, więc licze, że jestem na 0, a nie na 3+ (tak mam też w karcie ciązy wpisane, że liczą od pierwszej wagi w ciąży, a nie od spadku wagi):tak:

no wlasnie, popieram taki sposób liczenia, ale kazdy ma swój wlasny kalkulatorek:)

Ostatnia edycja:
Ja nawet nie wiem ile ważę bo mi waga szwankuje raz pokazuje dużo za dużo, a raz za mało jutro się zważę w szpitalu, w 3mies. miałam 1,7 kg teraz to tyle ma chyba mój biust

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry