reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Mój wczorajszy brzucholek:tak:
prezentacja z boku:
img1716h.jpg

Z przodu:
img1721m.jpg

I malutka mieszkanka z palusiem w buzi:tak::
20855037.jpg

pozdrawiam:tak::tak::tak:

Piekny, okazały i zgrabny ciążowy brzuszek!!!
Pozazdroscic!

Malenstwo super!

Jesli chodzi o biust, to ja sie chetnie podziele i powróce do rozmiarów sprzed ciaży, z "duzego" A przeszlam na C i czuje sie z tym fatalnie!!!!!!:(
Chyba ze 2kg mam w cyckach, ciezko sie przyzwyczaic:(
Wspolczuje kobietom ktore startują z C lub D i tez im idzie w biust.

Ostatnia edycja:
Piekny, okazały i zgrabny ciążowy brzuszek!!!
Pozazdroscic!

Malenstwo super!

Jesli chodzi o biust, to ja sie chetnie podziele i powróce do rozmiarów sprzed ciaży, z "duzego" A przeszlam na C i czuje sie z tym fatalnie!!!!!!:(
Chyba ze 2kg mam w cyckach, ciezko sie przyzwyczaic:(
Wspolczuje kobietom ktore startują z C lub D i tez im idzie w biust.

Anulka: ale śliczny brzusio - ładnie widać go już-malutka ma gdzie pływać;-)Dzidzia tez słodka, aż się swojej nie moge doczekać co by zobaczyć:)

Golanda: Oj mi też ciążą, choć tylko leiutko sie powiększyły, ale w C mi za ciasno się robi i z przerażeniem myślę, że trzeba kupić D, ale mąż się napatrzeć nie może i ciągle podziwia:rofl2:.... do tego doczytałam w Mamo to ja (mam jakiś zapas starszych numerów i podczytuję), że najbardziej biust rośnie pod koniec ciąży czyli w 9. miesiącu i tuż po urodzeniu, jak mleczko się pojawia... Boziu jak napęcznieje do miseczki E to dopiero będę wyglądało...ehhh

Anulka: ale śliczny brzusio - ładnie widać go już-malutka ma gdzie pływać;-)Dzidzia tez słodka, aż się swojej nie moge doczekać co by zobaczyć:)

Golanda: Oj mi też ciążą, choć tylko leiutko sie powiększyły, ale w C mi za ciasno się robi i z przerażeniem myślę, że trzeba kupić D, ale mąż się napatrzeć nie może i ciągle podziwia:rofl2:.... do tego doczytałam w Mamo to ja (mam jakiś zapas starszych numerów i podczytuję), że najbardziej biust rośnie pod koniec ciąży czyli w 9. miesiącu i tuż po urodzeniu, jak mleczko się pojawia... Boziu jak napęcznieje do miseczki E to dopiero będę wyglądało...ehhh

agagsm prosze Cie nie strasz mnie z tym biustem w 9 miesiacy, bo mi chyba skora popeka w koncu :szok::szok::szok:

O matko jak to w 9tym:( mi juz z C tez sie wylewa:(((
Masakra, mam nadzieje ze po połroku od urodzenia znowu bede miec malutkie, bo wiecej niz 4-5 mies.nie zamierzam karmic.

O matko jak to w 9tym:( mi juz z C tez sie wylewa:(((
Masakra, mam nadzieje ze po połroku od urodzenia znowu bede miec malutkie, bo wiecej niz 4-5 mies.nie zamierzam karmic.
Na pewno się zmniejszy - ale nie wiem czy wróci do tego samego rozmiaru:rofl2:. Ja doświadczenia nie mam, ale mojej bratowej po ciąży i jak przestała karmić to owszem cofnęło się lekko, ale wcześniej miała miseczkę A (no bidulka biustu to ona nie miała) - a zostało jej B:-D Ale to pewnie indywidualna sprawa i każda ma inaczej...
Ja tylko mam nadzieję, że jak rośnie biust przez całą ciąże, to już w 9. miesiącu nie będzie szalał i się wyrywał z miseczek nooo

czytam o tym tu ,i w gazetach a jednak dalej mam watpliwości:tak::tak: podobno grunt to dobre nastawienie wiec musze je zmienić:tak:

Anulka, śliczny brzusio. Całkiem spory. Mieszkaniec przeuroczy.

Piersiami się nie przejmuj. Ja zawsze miałam małe - kilkakrotnie już pisałam. Karmiłam synka przez 13 miesięcy. Biust w pierwszej ciąży urósł mi najbardziej na początku, ale bez szaleństwa. Potem jeszcze kilka razy zmieniałam biustonosze, ale bardziej ze względu na wygodę niż wielkość. Wielkość naprawdę nie ma znaczenia - zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.;-)

reklama
Do góry