reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

U mnie 5 kg. na plusie, ale to tylko przez to, że muszę dużo leżeć:)

O rany, jakby mi przyszlo lezec, to bym chyba wazyla +10, bo ruszam sie wiecej chyba wiecej niz przed ciaza, jem tyle samo co przed a juz mam +4,7 wiec w sumie tyle samo co Ty. Chyba jest to jednak strasznie indywidualna sprawa organizmu.

reklama
a ja się martwiłam że tylko 3-4 kg na plusie :-) chyba tak naprawdę dopiero teraz zacznię się przybieranie :tak: A wrażenie mam jakby mi przybyło już z 14 :baffled:

A to nasza malutka córeczka :-) która nie lubi się fotografować dlatego tylko takie fotki:sorry2:...

Załączniki

• IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 72
a ja się martwiłam że tylko 3-4 kg na plusie :-) chyba tak naprawdę dopiero teraz zacznię się przybieranie :tak: A wrażenie mam jakby mi przybyło już z 14 :baffled:
Ja się martwiłam, że waga się cofa, a ostatnio w ciągu jednego miesiąca +3 i wyrównałam wszystko co mi zleciało na początku ciąży. Teraz jak na siebie patrzę (a brzuszek rośnie ostatnio w sposób baaardzo widoczny) to zastanawiam się ile tym razem poszłam do przodu i cieszę się, że nia mam wagi w domu, bo pewnie ciągle bym sprawdzała - a wrażenie to mam, że mi nie kolejne 3, a przynajmniej 5 przybyło:szok: Chyba w PT na USG sobie na wagę stanę u mojej ginki żeby to sprawdzić;-)

A to nasza malutka córeczka :-) która nie lubi się fotografować dlatego tylko takie fotki:sorry2:...
No coś ty - ładnie ją widać. Słodziutka - taki fajny nosek ma:-D

Właśnie nie wiadomo mam nadzieje, że nie będzie miała po tatusiu (bo ma duży) dla dziewczynki to nie ładny taki aż...:szok::oo2:myślę, że po prostu ją lekarz źle uchwycił..., ponieważ na drugim tak nie widać, oby hehehe:huh:

Ja na razie ok. +2,5 kg, ale poniewaz cale zycie jestem za szczupla wciaz mam niedowage :} Nawet w ciazy ciezko mi przytyc heh.. no, ale mam nadzieje ze jeszcze wszystko przede mna i kiedys w koncu przytyje :o) Brzuszek tez ciagle minimalny..

reklama
Do góry