reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Witajcie,
Oto mój synuś DSC_1746.jpg. :) Gdy Franio był jeszcze w brzuszku, dopiero ok połowy ciąży zaczęło być widać brzuszek. A teraz jestem w 9 tygodniu i jest taki jak wtedy w 20tyg! Czy tak jest zawsze, że przy drugim dziecku brzuszek szybciej się pokazuje?:confused:

Załączniki

• DSC_1746.jpg
    DSC_1746.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_1746.jpg
    DSC_1746.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_1746.jpg
    DSC_1746.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 37
To u nas, 13 tydzień.IMAG0013.jpg
Piątkowe badania prenatalne wykluczyły wszelkie złe podejrzenia. Z płcią jeszcze problem do określenia, gin coś tam obstawia ale nie daje za swoje przypuszczenia złamanego grosza. Małe ma 5,5 cm:)
Mimo zdenerwowania, KOCHAM te wizyty:)

Załączniki

• IMAG0013.jpg
    IMAG0013.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 75
pegas ale skoro tak ładnie na zdjęciu wszystko widać, to myślę, że lekarz powinien coś tam dostrzec między nóżkami :-p No chyba, że bobas chce zrobić niespodziankę i cały czas tak się ustawiał, że nie uchylał rąbka tajemnicy. Ja bym zmusiła lekarza do powiedzenia jakie mam procentowo szanse na daną płeć. :-D

Dziewczyny dziękuję, ja też jestem pod wrażeniem.
Wybierałam lekarza, nie aparat usg, więc tym bardziej miła dla mnie niespodzianka, że takie rewelacje oglądamy:)

Pnącze- i on i my byliśmy nastawieni na poznanie rąbka tajemnicy. Małe ruszało się niesamowicie, czekaliśmy aż się uspokoi a i tak było ciężko. Gin przebąkuje o dziewczynce. Ja nie chce się nastawiać, bo........... może trudno uwierzyć, ale strasznie bym się cieszyła i z chłopca i dzewczynki. Mamy śliczne imiona (Olivier i Alicja) a dziecko i tak będzie cudowne. Więc gdybania posłuchałam a na potwierdzenie płci jeszcze miesiąc sobie poczekam:)

reklama
Do góry