reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Pomysł mojej mamy żebym rzekomo mogła polezec bo dziecko sie dłużej zabawi :-DFakt zabawy było ale do mycia Julia , stolik , krzesełka , podłoga , i cała łazienka :-)

Nie mogę obrócić zdjecia :(

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
moje rozstępy nie są głębokie ani nic tylko różowe kreski i raz więcej raz mniej więc jest nadzieja :)

śliczne pierniczki!

magsus, widzę że u Ciebie też maluszek ma całą szafkę obklejoną ! :)

dziekujemy , Kingulka dziękuje :)
Magsus super zabawa :)) Ja mam te fartuszki z ikeii i sie sprawdzaja w malowaniu ;) ale zawsze po wszystko wkoło kolorowe. tylko tyle radości ze aż mi sie mialo potem sprząta i dzieciaki muje ;)
mamay zwykłe farbki i do malowania palcami :)) Ja jestem z tych co mają zasadę : brudne dziecko - szczęśliwe dziecko :-D

reklama
Moje włosy po wczorajszym niefortunnym farbowaniu :-)
P1140001.jpgP1140005.jpg
W sumie w świetle dziennym nie są czarne, więc nie jest źle :tak:

A jak już tu jestem to pokażę Wam jak wyglądają moje oczy po nocnych pawikach ;-) Zamazane trochę, bo ostrości nie mogłam złapać. Ale już się zastanawiam, że skoro po jednym pawiu wyglądam jak terminator to co będzie po porodzie ...
P1130987.jpg

Załączniki

• P1140001.jpg
    P1140001.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 95
  • P1140005.jpg
    P1140005.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 96
  • P1130987.jpg
    P1130987.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 104
Do góry