reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

20131126_105840.jpgTaki ze mnie gruby człowiek :)

Załączniki

• 20131126_105840.jpg
    20131126_105840.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Magsus moje dziecko na 4D położone było normalnie, tylko buźkę widać z profilu (z boku) bo się w łożysko wtulił i jeszcze rączką sobie pomagał jak u Kahy. Gin która nas badała stwierdziła że on spał a my mu przeszkadzaliśmy i że dawno tak spokojnego dziecka nie widziała. Ciekawe czy też po porodzie taki spokojny będzie?

Śliczne te wasze brzuszki laski i jaka pamiątka na potem będzie.

Monika fajny brzusio. Mój chyba do twojego najbardziej podobny z kształtu ale może nawet większy, no i niestety u mnie rozstępy już zaczynają się pojawiać:no:

cleopatra1 u mnie też się pojawiają a smaruję się kremem na rozstępy i oliwką :/ tego się chyba po prostu nie da przeskoczyć, jak mają być to i tak będą :(

reklama
Do góry