reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
32 tydz:)

IMGP7886.jpg

proszę, pośmiejcie się:)

Załączniki

• IMGP7886.jpg
    IMGP7886.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 145
Ostatnia edycja:
dokladnie blue! :tak:
inomama- taka zgrabna jestes i szczupla,ze brzuch cie "przeciąży" do przodu za chwile! ;-) ślicznie! urodzisz małą i bedzie płaski brzuch :-)

grudnióweczka: piękne zdjęcia:)
Inomama: twój brzuszek wydaje się duży tylko pozornie i dlatego, ze ty jesteś taka drobinka chudziutka i dlatego tak się zdaje, bo sądzę, że w rzeczywistości jest niewielki. Zazdroszczę takiej figurki chudzinko!:tak:

inomama- wez ty mnie w kompleksy nie wprowadzaj ;p :) Ja to przy tobie jak slonica...No ale co zrobic :) Jakos to bede musiala przelknac :)
Cuuudna fota :)

Inomama sliczny masz bruszek...a jaka skóra gładka:):) ale czy mi sie wydaje czy masz nisko ten brzuszek?:) moze takie wrazenie bo jestes szczuplutka:)_

To teraz ja pokaze swój brzuch...:
WP_20131122_004.jpg

Załączniki

• WP_20131122_004.jpg
    WP_20131122_004.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry