reklama
malutka_ja87
Fanka BB :)
maluch chyba normalnych rozmiarow- w 35 tyg wazyl 2750no wlasnie w 9ms nie chca mi wierzyc:-)
M
milionka
Gość
ja się wczoraj mierzyłam - obwód 115cm a mały w 33tc ważył 2200
milionka, moja będzie Mała lekarz nie prognozuje nawet 3 kg, chociaż po tym jak wymierzyli Sopelkowi bliźniaki to nie ufam tym prognozą z usg. Bo kiedyś jak nie było usg to patrzono tylko na wielkość brzucha, czyli z tego by wynikało, że malutka powinna mieć znacznie mniejszą dzidzie nić ja, a tak nie jest.
Agnes92
Malutka no naprawde nie do uwierzenia, mi to sie w glowie nie miesci jak ta Twoja dzidzia sie tam miesci Twoje wszystkie narzady w srodku musza bycchyba miniaturowej wielkosci;-) ale ciaze widac i to najwazniejsze, super zgrabny brzuszek, pozazdroscic figury i (napewno) braku rozstepow na brzuszku( co mnie niestety nie ominelo;( )
reklama
malutka_ja87
to teraz mnie przerazilyscie ze urodze wielkie dziecko skoro moje tyle wiecej wazy w 35 tyg, to mam nadzieje ze nie przenosze bo kiepsko to widze rozstepow poki co brak-ale w zeszlej tej uniknelam-za to piersi mimo smarowania w zeszlej niestety-po porodzie wyszly wielkie:-( moze wtej unikne bo nie wiem gdzie by mialy sie nowe pojawic-miejsca juz brak a obwod w pasie mam 89/90