reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

malutka, ja nadal przecieram oczy ze zdziwienia jak widzę ten Twój brzuszek? Ile waży Twój dzieć i czy ludzie wierzą Ci że jesteś już w 9 m- cu? :-)

reklama
malutka_ja87, no brzuszek widać, nie da się ukryć. Ale nadal nie mogę się nadziwić, że to 36 tydzień :-p. Ja teraz, 11 dni po cesarce, mam podobny jak nie większy :-D.

Ja mam piłkę prawie 100 cm w pasie, a moja warzyła w 35 zaledwie 2 kg. Kurczę ciążą jest jednak zupełnie inna:tak:

milionka, moja będzie Mała lekarz nie prognozuje nawet 3 kg, chociaż po tym jak wymierzyli Sopelkowi bliźniaki to nie ufam tym prognozą z usg. Bo kiedyś jak nie było usg to patrzono tylko na wielkość brzucha, czyli z tego by wynikało, że malutka powinna mieć znacznie mniejszą dzidzie nić ja, a tak nie jest.

Malutka szok, jaki piękny, malutki brzusio :-) Idealna figurka! Pewnie po porodzie od razu będziesz miała talię osy :-p

Malutka, normalnie nie mogę uwierzyć, że to 36 tydzień ;-) niezła laska z Ciebie :-)

ja się czasem martwię, że mam mały brzuch, ale teraz to mi się ogromny wydaje ;-)

Malutka no naprawde nie do uwierzenia, mi to sie w glowie nie miesci jak ta Twoja dzidzia sie tam miesci;) Twoje wszystkie narzady w srodku musza bycchyba miniaturowej wielkosci;-) ale ciaze widac i to najwazniejsze, super zgrabny brzuszek, pozazdroscic figury i (napewno) braku rozstepow na brzuszku( co mnie niestety nie ominelo;( ):tak:

reklama
to teraz mnie przerazilyscie ze urodze wielkie dziecko:szok: skoro moje tyle wiecej wazy w 35 tyg, to mam nadzieje ze nie przenosze bo kiepsko to widze:no: rozstepow poki co brak-ale w zeszlej tej uniknelam-za to piersi mimo smarowania w zeszlej niestety-po porodzie wyszly wielkie:-( moze wtej unikne bo nie wiem gdzie by mialy sie nowe pojawic-miejsca juz brak:p a obwod w pasie mam 89/90

Do góry