reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

ja mam macice dużą, bo dzieci rodzę tak średnio 3500 w obwodzie brzuch ma (jak dobrze zmierzyłam sznurówką) 101cm, ale teraz to się też boję, że urodzę duże dziecko

reklama
same wiecie jak sie oglada ciaze z zsakoczenia ze tam plaskie babeczki rodza dzieci po 3kg i wiecej, malutka pozazdroscic i tyle :) dzidzius sie dobrze tam wkleszczyl :) a jak czujesz ruchy? mocno czy slabo?

nadrabiam zaległości z zeszłego tygodnia i z dziś :) 36tc.jpg37tc.jpg

chyba faktycznie się obniżył, ale w zasadzie sama patrzę i się dziwię, że taka spora różnica w wielkości brzucha :) zresztą każdego dnia wygląda inaczej ;) na szczęście waga w miejscu stoi hehe :)

ddaga, rzeczywiście widać różnicę w wielkości. Albo się po prostu Kruszynka inaczej ułożyła w brzuchu :-D. Dla mnie to jest niesamowite, że macie teraz w brzuszkach takie Dzieciaczki, jak ten co leży obok mnie w łóżeczku. To niesamowite. Trochę mi szkoda tego dziewiątego miesiąca :hmm:, ale co tam... Mam dziewiąty miesiąc z Waszymi brzucholami :-D.

no na pewno jest Ci troszke żal..my z kolei sobie tak myślimy o Tobie, że już masz dzidzię obok siebie, a my jeszcze musimy poczekać ;) na pewno zależy od ułożenia bobaska, bo codziennie inaczej brzuch wygląda :) ale już czuję, że konkretnie tam mało miejsca jest w środku :)

ddaga fajny brzunio :), bardzo zgrabny.
Faktycznie w ostatnim miesiącu zmienia się niesamowicie z tygodnia na tydzień...Widzę to po swoim. Rośnie w oczach, zmienia kształty, w zasadzie co godzina jest inny. Bąbel jest już na tyle duży, że wpływa bezpośrednio na jego kształt o_O Obłędne :). Uwielbiam obserwować brzuch.

dzag pewnie, że trochę szkoda, tak zawsze jest, że jest nam przykro, jeśli czegoś nie doświadczamy. Ale! Masz całego i zdrowego Tymusia przy sobie, możesz go przytulić...Bezcenne! Wiele bym dała, żeby już moją Marysię przykochać :)

U mnie wielkosc brzucha z tego co zauwazylam jest zalezna mojej aktywnosci w ciagu dnia. Gdy mam dzien raczej leniwy to brzuchol jest mniejszy, dziwne to ale tak mam:-D

A Dzag powinna powiedziec fajne brzuszki ,bo nie płaczą:-D

reklama
brzuchole super:):)ja ruchy czuje slabo- mam lozysko na przedniej scianie i tlumi mi je. zobaczymy jakdlugo jeszze z brzucholem pochodze ijak urosnie:):):)dzag82-aja zazdroszze ze masz juz porod za soba:-)

Do góry