reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

i zmobilizowaliśmy się do zrobienia odlewu:-)

P7220122.jpg

reklama
Milionka super odlew :-) brzusio pokaźny :-)
Malutka Ty mnie nie denerwuj Tym swoim brzuchem. Ja się przez mój schylać nie mogę, mam ograniczone ruchy itd, a Ty wyglądasz jak większość z nas kilka miesięcy temu!!!! Na porodówkę Cię nie wpuszczą z takim małym brzuchem bo nie uwierzą że Ty już do porodu!!

malutka, no normalnie szalejesz :-D to żebyś miała taki brzuch standardowy jak my to chyba byś musiała sześcioraczki nosić;-) zazdroszcze, wszystko możesz normalnie robić no i chyba dasz rade sie sama ogolić:rofl2:
Milionka- ale fajny pomysł z tym odlewem! Bardzo ładne krągłości:-)

malutka, dalej nie wierzę, że jesteś w 9 miesiącu ciąży! Ty nas chyba wkręcasz. Ja większy brzuszek miałam przed ciążą. :-D

Milionka super pomysł z tym odlewem ;-)

Milionka poprzedniczki, swietny pomysl na pamiatke ciazy:tak:
Malutka tak sobie mysle fajnie miec taki zgrabny brzuszek, potem zadnych ,,pamiatek'' z ciazy typu obwisla skora:-D ale z drugiej strony malo kto domysla sie ze w ciazy jestes i nici z przywilejow ciazy:sorry2:

A to moj ciezki brzuchol:-D
37 (2).JPG 37 tydzień:)

ddag super sesyjka :-) a jaka wysportowana jesteś :-)
Ja zaraz wybieram się do na spotkanie z 3 koleżankami, wszystkie jesteśmy w ciąży ale na różnym etapie, ale już po każdej widać brzuszek. Umówiłyśmy się że musimy się tak spotkać i cyknąć sobie wspólną fotkę. Okazało się że jedna z dziewczyn ma znajomego fotografa który robi różne zdjęcia ale brzuszkowych sesji nie miał jeszcze okazji robić więc jak usłyszał że tu 4 dziewczyny na raz chcą się spotkać to się wprosił i stwierdził że On w ramach zdobywania doświadczeń zrobi nam trochę zdjęć. No i ze zwykłego spotkania i cyknięcia fotki zwykłym sprzętem zrobi się nam fajna sesyjka :-) to będzie już moja druga :D

marcia super! same korzyści i plusy dla każdego i każdej ;) korzystać dziewczyny, bo zaraz będzie hop i po brzuszkach :):):)

reklama
milionka, fajny pomysł :-). Tylko gdzie Wy go przechowywać będziecie?

”marcia331” pisze:
Malutka (…) Na porodówkę Cię nie wpuszczą z takim małym brzuchem bo nie uwierzą że Ty już do porodu!!
Dokładnie. Może zaświadczenie od lekarza prowadzącego weź :-D. Zazdroszczę brzuszka. I aż się nie mogę doczekać jak w końcu zobaczymy to dziecko, które tak sprytnie się ukrywa :-).

Agnes92, noooo to się nazywa brzuchol :-). Przesłodki.

ddaga, promieniejesz. Ale do formy to mamy wracać po porodzie, a nie przed :-p.

”marcia331” pisze:
Okazało się że jedna z dziewczyn ma znajomego fotografa który robi różne zdjęcia ale brzuszkowych sesji nie miał jeszcze okazji robić więc jak usłyszał że tu 4 dziewczyny na raz chcą się spotkać to się wprosił i stwierdził że On w ramach zdobywania doświadczeń zrobi nam trochę zdjęć.
”ddaga” pisze:
korzystać dziewczyny, bo zaraz będzie hop i po brzuszkach :):):)
Dokładnie. Nie znacie dnia ani godziny ;-). Mnie się ostatnim rzutem na taśmę udało zrobić kilka zdjęć z brzuchem na 3 dni przed porodem. Całe szczęście. Bo by mi strasznie żal było, że nie zdążyliśmy.

Ostatnia edycja:
Do góry