M
reklama
malutka_ja87
Fanka BB :)
marcia331
Milionka super odlew :-) brzusio pokaźny :-)
Malutka Ty mnie nie denerwuj Tym swoim brzuchem. Ja się przez mój schylać nie mogę, mam ograniczone ruchy itd, a Ty wyglądasz jak większość z nas kilka miesięcy temu!!!! Na porodówkę Cię nie wpuszczą z takim małym brzuchem bo nie uwierzą że Ty już do porodu!!
Malutka Ty mnie nie denerwuj Tym swoim brzuchem. Ja się przez mój schylać nie mogę, mam ograniczone ruchy itd, a Ty wyglądasz jak większość z nas kilka miesięcy temu!!!! Na porodówkę Cię nie wpuszczą z takim małym brzuchem bo nie uwierzą że Ty już do porodu!!
gosha_88
malutka, no normalnie szalejesz to żebyś miała taki brzuch standardowy jak my to chyba byś musiała sześcioraczki nosić;-) zazdroszcze, wszystko możesz normalnie robić no i chyba dasz rade sie sama ogolić
Milionka- ale fajny pomysł z tym odlewem! Bardzo ładne krągłości:-)
Milionka- ale fajny pomysł z tym odlewem! Bardzo ładne krągłości:-)
agos3009
malutka, dalej nie wierzę, że jesteś w 9 miesiącu ciąży! Ty nas chyba wkręcasz. Ja większy brzuszek miałam przed ciążą.
Milionka super pomysł z tym odlewem ;-)
Milionka super pomysł z tym odlewem ;-)
Agnes92
marcia331
ddag super sesyjka :-) a jaka wysportowana jesteś :-)
Ja zaraz wybieram się do na spotkanie z 3 koleżankami, wszystkie jesteśmy w ciąży ale na różnym etapie, ale już po każdej widać brzuszek. Umówiłyśmy się że musimy się tak spotkać i cyknąć sobie wspólną fotkę. Okazało się że jedna z dziewczyn ma znajomego fotografa który robi różne zdjęcia ale brzuszkowych sesji nie miał jeszcze okazji robić więc jak usłyszał że tu 4 dziewczyny na raz chcą się spotkać to się wprosił i stwierdził że On w ramach zdobywania doświadczeń zrobi nam trochę zdjęć. No i ze zwykłego spotkania i cyknięcia fotki zwykłym sprzętem zrobi się nam fajna sesyjka :-) to będzie już moja druga
Ja zaraz wybieram się do na spotkanie z 3 koleżankami, wszystkie jesteśmy w ciąży ale na różnym etapie, ale już po każdej widać brzuszek. Umówiłyśmy się że musimy się tak spotkać i cyknąć sobie wspólną fotkę. Okazało się że jedna z dziewczyn ma znajomego fotografa który robi różne zdjęcia ale brzuszkowych sesji nie miał jeszcze okazji robić więc jak usłyszał że tu 4 dziewczyny na raz chcą się spotkać to się wprosił i stwierdził że On w ramach zdobywania doświadczeń zrobi nam trochę zdjęć. No i ze zwykłego spotkania i cyknięcia fotki zwykłym sprzętem zrobi się nam fajna sesyjka :-) to będzie już moja druga
reklama
milionka, fajny pomysł :-). Tylko gdzie Wy go przechowywać będziecie?
Agnes92, noooo to się nazywa brzuchol :-). Przesłodki.
ddaga, promieniejesz. Ale do formy to mamy wracać po porodzie, a nie przed .
Dokładnie. Może zaświadczenie od lekarza prowadzącego weź . Zazdroszczę brzuszka. I aż się nie mogę doczekać jak w końcu zobaczymy to dziecko, które tak sprytnie się ukrywa :-).”marcia331” pisze:Malutka (…) Na porodówkę Cię nie wpuszczą z takim małym brzuchem bo nie uwierzą że Ty już do porodu!!
Agnes92, noooo to się nazywa brzuchol :-). Przesłodki.
ddaga, promieniejesz. Ale do formy to mamy wracać po porodzie, a nie przed .
”marcia331” pisze:Okazało się że jedna z dziewczyn ma znajomego fotografa który robi różne zdjęcia ale brzuszkowych sesji nie miał jeszcze okazji robić więc jak usłyszał że tu 4 dziewczyny na raz chcą się spotkać to się wprosił i stwierdził że On w ramach zdobywania doświadczeń zrobi nam trochę zdjęć.
Dokładnie. Nie znacie dnia ani godziny ;-). Mnie się ostatnim rzutem na taśmę udało zrobić kilka zdjęć z brzuchem na 3 dni przed porodem. Całe szczęście. Bo by mi strasznie żal było, że nie zdążyliśmy.”ddaga” pisze:korzystać dziewczyny, bo zaraz będzie hop i po brzuszkach
Ostatnia edycja: