reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Piękne brzuszki :-) ja też Wam się niedługo pochwalę, bo dzisiaj idziemy zrobić sobie małą sesje. Kolega już tam kombinuje jakie gadżety mamy zabrać żeby było fajnie. Tylko nie wiem kiedy te zdjęcia dostanę, bo oni wyjeżdżają w sobotę a pewnie będzie chciał trochę te zdjęcia "podrasować". No zobaczymy. Jak tylko będę miała to wrzucę.

reklama
karenm super piłka :)

marcia wspaniale, że będziecie mieli sesję brzusiową! Bezcenna pamiątka. Z niecierpliwością czekam na foty :)

a to moja piłka na 2 tyg przed terminem :)
38tc2d.jpg

Wiolcia super masz piłeczkę :-) ogólnie zgrabna dziewczyna jesteś :-) i jakoś nie widać tego że termin za 2 tygodnie.

Kruszki czekamy na zdjęcia.

Ja jestem po wczorajszej sesji. Było bardzo fajnie :-) na początku trochę się stresowałam że mi ktoś zdjęcia robi, że muszę pozować, ustawiać się itd. Ale szybko mi minęło, jak do zdjęć dołączył się M. Wcześniej zarzekał się że On nie lubi zdjęć ale jak już zaczęliśmy robić to się wczuł w rolę. Przytulał mnie, całował, obejmował czule brzuszek. Po prostu super. A potem była seria zdjęć na wesoło, z owocami, z klockami, M. przebrany za lekarza itd :D już się nie mogę doczekać tych zdjęć. Niestety znajomi dzisiaj lecą w podróż poślubną więc zdjęcia dostaniemy dopiero po ich powrocie. Ciekawe czy zdążę je dostać jeszcze przed porodem. Może uda mi się uzyskać dzisiaj chociaż ze dwa takie na zachętę.

Hehe właśnie mi kolega napisał że zdjęcia będą super i że do 1 w nocy wczoraj nad nimi siedział :D i może jeszcze dzisiaj uda mu się zrobić z nimi porządek. Już nie mogę się doczekać :)

Ostatnia edycja:
karemn , Wiolcia super brzuszki, zgrabne pileczki:tak: Wiolcia zgadzam sie z marcia masz fajna pileczke ale nie widac ze to juz tak blisko;-)
kruszki masz fajna pamiatke, bedziesz pokazywac potem dzieciakowi;)

reklama
dzięki dziewczynki za miłe słowa, a czemu mówicie, że nie widać, że za 2 tyg mam termin? dlatego że brzuch mam tak wysoko?

Marcia super sesja :) ile płaciliście jeśli można wiedzieć? Ja miałam mieć sesję ale znajomej się aparat jak na złość zepsuł. Zamówiła zepsutą część ale wysłali jej znów zepsutą i czeka :/ i chyba już nie zdążymy nacykać fot przed, dopiero jak sie malutki urodzi

Do góry