reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

no fakt cos nizej.. ale jak moja szyjka taka miekka, i skurcze mnie lapia jakies, i boli brzuch jak na @... czasem.. a z terminu OM jestem donoszona.. to kto wie kiedy urodze...
Wy macie jeszcze wysoko faktycznie, teraz zauwazylam roznice... :szok:

reklama
Ja tu nie zaglądam, bo ja jak wieloryb jestem. Dupa rośnie wprost proporcjonalnie do brzucha a nogi mam jak kołki... fufufu

Dziewczyny, super macie brzucholki!

milionka fajna wspólna sesja :). Wcale masz nie za duży ten brzunio, zgrabnioszek :)

Błonka moim zdaniem wcale nie masz tak nisko bąbelka ;). Też mam mniej więcej na takiej wysokości okrąglaka i to od dawna. Różne są brzuchy, jedne wyżej, tuż pod żebrami, inne niżej tuż nad spojeniem łonowym.
No, chyba, że sama czujesz, że Ci opadł znacząco.

Danuś mąż zdolniacha :)

gosha klasyczna piłeczka:-D Czad!

ale fajnie:) mój też takie akrobacje wyczynia , ale nie moge go uchwycić ale dziś bo to juz dziś bedę leżeć cały dzień to go w końcu złapie:p

36t 1dz
36t1d.jpg36t1dz.jpg36t 1d.jpg

reklama
super piękne brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze troszkę i będą tylko zdjęcia do wspominania.. ja też mam fotę z 36tc(obecnego), ale nie mogę znaleźć kabla by zgrać..wrrrrr......

Do góry