reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
ale piekne zdjecia dziewczyny, Agnes92 piekna figura, cudny ksztalt brzunia, mlodziutkie dziewczyny to nie odczuja po porodzie nadwagi ;)

milionka coz za sesja! maz chyba sie doczekac nie moze z taka czuloscia obcalowywuje brzuszek! zazdroszcze pogody..

Blonka rozstepy to piekna pamiatka po tym szczegolnym okresie. Kiedys dzieci dorosna, odejda w szwiat,zaloza rodziny a nam zostana te piekne 'tatuaze' przypominajace ten cudowny czas ;))

ogolnie patrzac to brzuszki sa juz takie tuz tuz do rozwiazania, jeju to juz koncowka dziewczyny :))) nie da sie ukryc

Dziewczyny brzuszki jak marzenie, a jeszcze niedawno fotografowałyśmy takie maleńkie ledwo widoczne.

35tc.jpg a tu ja dziś i znów mój mąż spełnia się artystycznie:)

milionka az milo patrzec jak z czulascia Twoj maz calujeCi brzuszek, widac ze dzidzia mocno wyczekiwana:tak:
błonka super duzy okragly brzuszek:-)
danus no,no maz rzeczywiscie utalentowany, super pamiatka
juditka moze rzeczywiscie az tak bardzo nie widac ze przytylam,ale za dobrze byc nie moglo i niestety sypalo mi brzuch rozstepami:-( ale dziękuje za komplement:-)

milionka- ale fajne foty, zwłaszcza to z twoim facetem mnie rozczuliło:-)
Błonka- ale ty masz bardzo niziutko ten brzuch jak na moje oko!! Ładne mieszkanko tam sobie dzidź urządził:tak:
Danuś- boskie to zdjęcie!! No i gratuluję talentu facetowi, mój to się ledwo podpisać umie;-)

To i ja się pokaże, słit focia lusterkowa- niestety nie ma chętnych żeby mi robili zdjęcia:-D

gosha, przed chwilą przeczytalam w wątku wagowym jak narzekasz na dodatkowe 2kg...
przeciez Ty jak modelka wyglądasz:-D tylko ze masz słodką piłeczke z przodu:-p
potwierdza sie moja teoria ze wszystkie gosie są piękne:p a wiec moze jednak zostane przy tym imieniu dla mojej córci...

buahaha mała.di modelka dobre:-D
nie no serio to dzięki, aż sie zaczerwieniłam:zawstydzona/y:
ale waże już 75kg przy 172 wzrostu więc na modelke to z 10kg za dużo:sorry: mówiąc o ciąży, bo bez ciąży to pewnie z 50ważą takie "modelki"

reklama
Piękne brzuszki dziewczynki:-) a pomysleć że niedawno się wyczekiwało kiedy wogóle będzie widać:)
Mój mąż strasznie czule podchodzi do mojego brzuszka, aż jestem zaskoczona-codziennie do niego mówi, śpiewa kołysanki, całuje, smaruje:) a zdjęcie skomentował - nie zdążyłem brzucha wciągnąć:-D

Do góry