reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
ale piekne zdjecia dziewczyny, Agnes92 piekna figura, cudny ksztalt brzunia, mlodziutkie dziewczyny to nie odczuja po porodzie nadwagi ;)

milionka coz za sesja! maz chyba sie doczekac nie moze z taka czuloscia obcalowywuje brzuszek! zazdroszcze pogody..

Blonka rozstepy to piekna pamiatka po tym szczegolnym okresie. Kiedys dzieci dorosna, odejda w szwiat,zaloza rodziny a nam zostana te piekne 'tatuaze' przypominajace ten cudowny czas ;))

ogolnie patrzac to brzuszki sa juz takie tuz tuz do rozwiazania, jeju to juz koncowka dziewczyny :))) nie da sie ukryc

Dziewczyny brzuszki jak marzenie, a jeszcze niedawno fotografowałyśmy takie maleńkie ledwo widoczne.

35tc.jpg a tu ja dziś i znów mój mąż spełnia się artystycznie:)

milionka az milo patrzec jak z czulascia Twoj maz calujeCi brzuszek, widac ze dzidzia mocno wyczekiwana:tak:
błonka super duzy okragly brzuszek:-)
danus no,no maz rzeczywiscie utalentowany, super pamiatka
juditka moze rzeczywiscie az tak bardzo nie widac ze przytylam,ale za dobrze byc nie moglo i niestety sypalo mi brzuch rozstepami:-( ale dziękuje za komplement:-)

milionka- ale fajne foty, zwłaszcza to z twoim facetem mnie rozczuliło:-)
Błonka- ale ty masz bardzo niziutko ten brzuch jak na moje oko!! Ładne mieszkanko tam sobie dzidź urządził:tak:
Danuś- boskie to zdjęcie!! No i gratuluję talentu facetowi, mój to się ledwo podpisać umie;-)

To i ja się pokaże, słit focia lusterkowa- niestety nie ma chętnych żeby mi robili zdjęcia:-D

gosha, przed chwilą przeczytalam w wątku wagowym jak narzekasz na dodatkowe 2kg...
przeciez Ty jak modelka wyglądasz:-D tylko ze masz słodką piłeczke z przodu:-p
potwierdza sie moja teoria ze wszystkie gosie są piękne:p a wiec moze jednak zostane przy tym imieniu dla mojej córci...

buahaha mała.di modelka dobre:-D
nie no serio to dzięki, aż sie zaczerwieniłam:zawstydzona/y:
ale waże już 75kg przy 172 wzrostu więc na modelke to z 10kg za dużo:sorry: mówiąc o ciąży, bo bez ciąży to pewnie z 50ważą takie "modelki"

reklama
Piękne brzuszki dziewczynki:-) a pomysleć że niedawno się wyczekiwało kiedy wogóle będzie widać:)
Mój mąż strasznie czule podchodzi do mojego brzuszka, aż jestem zaskoczona-codziennie do niego mówi, śpiewa kołysanki, całuje, smaruje:) a zdjęcie skomentował - nie zdążyłem brzucha wciągnąć:-D

Do góry