reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Powiem Wam dziewczyny że o wiele lepiej wyglądamy w samej blieliźnie niż w tych ciuchach ciążowych :-D Powinnyśmy chodzić w bikini bo brzuszki pięknie sie prezentują, a te ciucho-namioty tylko nas deformują :tak:
Mala.di ja też mam w zasadzie biust tylko ciut większy niż przed. Mam więcej w obwodzie ale to raczej przez poszerzającą się klatkę piersiową, żebra itd...może jeszcze urosną :-p

Mi tez nic nie urosly, jakie byly takie sa:confused2: a mialam nadzieje ze w ciazy troche urosna i takie pelniejsze sie zrobia a tu du.. :dry:nie kupowalam jeszcze stnikow do karmienia bo mam cicha nadzieje ze szanowne cyce rusza cos do przodu:-D

no wlasnie, tez mam taka nadzieje...ale z drugiej strony przydaloby sie miec w szpitalu jakis biustonosz przystosowany do karmienia ...

To ja nadrabiam, ze tak pozno sie obudzilam z fotografowaniem brzuszka:-D
A to on z prawej strony: P1000384.JPG Z lewej:P1000386.JPG
I z gory: P1000388.JPG... P1000390.jpg :-D 35 tydzien
Mały dzis rano wyjatkowo mocno wypychal nozke/raczke z boku z prawej strony ale niestety nie udalo mi sie sfotografowac. Przy najblizszej okazji moze sie uda:-)

No Agnes widać od razu, że figurka pierwsza klasa i nie będzie problemów z powrotem do wagi :) mi się biust powiększył o jakieś 2 rozmiary..z miseczki C doszedł do DD, a teraz może już i dalej..szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że odzyskam dawny rozmiar cyca.. ;) tyłek i uda też się zaokrągliły, a teraz jeszcze zauważyłam, że zbiera się woda w ciele. Niby na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale kurcze tylko na chwilę się o coś oprę, to mam odciśnięte wzorki w ciele!

Ale wy zgrabne jesteście:szok::szok: No naprawdę, chyba wszytskie ładne ciężarówki na sierpień się naszykowały:-)

reklama
Do góry