reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Powiem Wam dziewczyny że o wiele lepiej wyglądamy w samej blieliźnie niż w tych ciuchach ciążowych :-D Powinnyśmy chodzić w bikini bo brzuszki pięknie sie prezentują, a te ciucho-namioty tylko nas deformują :tak:
Mala.di ja też mam w zasadzie biust tylko ciut większy niż przed. Mam więcej w obwodzie ale to raczej przez poszerzającą się klatkę piersiową, żebra itd...może jeszcze urosną :-p

Mi tez nic nie urosly, jakie byly takie sa:confused2: a mialam nadzieje ze w ciazy troche urosna i takie pelniejsze sie zrobia a tu du.. :dry:nie kupowalam jeszcze stnikow do karmienia bo mam cicha nadzieje ze szanowne cyce rusza cos do przodu:-D

no wlasnie, tez mam taka nadzieje...ale z drugiej strony przydaloby sie miec w szpitalu jakis biustonosz przystosowany do karmienia ...

To ja nadrabiam, ze tak pozno sie obudzilam z fotografowaniem brzuszka:-D
A to on z prawej strony: P1000384.JPG Z lewej:P1000386.JPG
I z gory: P1000388.JPG... P1000390.jpg :-D 35 tydzien
Mały dzis rano wyjatkowo mocno wypychal nozke/raczke z boku z prawej strony ale niestety nie udalo mi sie sfotografowac. Przy najblizszej okazji moze sie uda:-)

No Agnes widać od razu, że figurka pierwsza klasa i nie będzie problemów z powrotem do wagi :) mi się biust powiększył o jakieś 2 rozmiary..z miseczki C doszedł do DD, a teraz może już i dalej..szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że odzyskam dawny rozmiar cyca.. ;) tyłek i uda też się zaokrągliły, a teraz jeszcze zauważyłam, że zbiera się woda w ciele. Niby na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale kurcze tylko na chwilę się o coś oprę, to mam odciśnięte wzorki w ciele!

Ale wy zgrabne jesteście:szok::szok: No naprawdę, chyba wszytskie ładne ciężarówki na sierpień się naszykowały:-)

reklama
Do góry